Backgammon Antraciet-beton 4 persoons

Hoe wordt backgammon ook wel genoemd?

Backgammon is een uit het Engels afkomstige samentrekking van back (terug) en game (spel). Door de eeuwen heen is het originele spel veranderd en geëvolueerd. Het huidige backgammon bordspel kennen we in Nederland ook onder de naam Tric Tac of Triktrak, ook in Frankrijk heet het spel Tric Trac, terwijl het in Spanje Tables Reales wordt genoemd. Het backgammon spel is dus erg internationaal en past heel goed in het aanbod speltafels van HeBlad.

Backgammon tafel, ludotafel, schaaktafel en damtafel

De backgammon tafel 4 persoons antraciet beton is ook verkrijgbaar met dezelfde specificaties, maar dan in de uitvoering ludotafel, schaaktafel of damtafel. Het tafelblad is in deze versies respectievelijk uitgerust met een mens-erger-je-niet-bord, schaakbord of dambord. Tevens zijn al deze tafels ook te combineren, zodat elke tafel op uw terrein een ander bordspel aanbiedt. Wanneer in uw beschikbare ruimte geen vier tafel geplaatst kunnen worden, kunt u ook kiezen voor een van de multispellentafels van HeBlad. Deze tafels zijn verkrijgbaar in picknickset uitvoering, waarvan het tafelblad verschillende bordspellen bevat. U kunt dan toch verschillende spelvormen aanbieden en bezoekers de gelegenheid geven om comfortabel te zitten, terwijl u minder ruimte nodig heeft dan wanneer u voor losse speltafels zou kiezen.

Backgammon tafel en betonnen bankjes

Door het slanke uiterlijk van de backgammon tafel is het juist mooi om daarbij een robuuste betonnen bank te plaatsen. Deze geven meer bezoekers ruimte om te zitten én de banken kunnen dienen als omheining of beveiliging van uw terrein. De banken zijn verkrijgbaar in dezelfde antraciet betonnen kleur of juist in de licht naturel betonnen kleur voor extra contrast.

Hoe worden de backgammon tafel en andere producten geplaatst?

Vanwege de zwaarte van de producten van HeBlad plaatsen we de producten voor u op uw locatie conform onze leveringsvoorwaarden. Wilt u weten of uw locatie geschikt is voor HeBlad producten? Neemt u dan contact met ons op. Wij weten precies wat de mogelijkheden zijn.

* Bij bestelling van een backgammon tafel krijgt u één set backgammonstukken gratis meegeleverd.

Specificaties

Productcode
GT.BG.AB4
€ 2.425,00 excl. BTW
(€ 2.934,25 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.325,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten