check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Backgammon Antraciet-beton 4 persoons

review star review star review star review star review star reviews
€ 2.425,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.325,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Deze backgammonspeltafel is uitgevoerd in de kleur antraciet-beton. Het heeft vier zitplaatsen, elk geplaatst aan één zijde van het tafelblad. In dit tafelblad is een bordspel backgammon geplaatst. Zo is er geen hoogteverschil in het tafelblad en kan de tafel ook zonder spelen gebruikt worden. 

Hoe wordt backgammon ook wel genoemd?

Backgammon is een uit het Engels afkomstige samentrekking van back (terug) en game (spel). Door de eeuwen heen is het originele spel veranderd en geëvolueerd. Het huidige backgammon bordspel kennen we in Nederland ook onder de naam Tric Tac of Triktrak. Ook in Frankrijk heet het spel Tric Trac, terwijl het in Spanje Tables Reales wordt genoemd. Het backgammon spel is dus erg internationaal en past heel goed in het aanbod speltafels van HeBlad.

Backgammon tafel, ludotafel, schaaktafel en damtafel

De backgammon tafel 4 persoons antraciet beton is ook verkrijgbaar met dezelfde specificaties, maar dan in de uitvoering ludotafel, schaaktafel of damtafel. Het tafelblad is in deze versies respectievelijk uitgerust met een mens-erger-je-niet-bord, schaakbord of dambord. Tevens zijn al deze tafels ook te combineren, zodat elke tafel op uw terrein een ander bordspel aanbiedt. Wanneer in uw beschikbare ruimte geen vier tafels geplaatst kunnen worden, kunt u ook kiezen voor een van de multispellentafels standaard of deluxe van HeBlad. Deze tafels zijn verkrijgbaar in picknickset uitvoering, waarvan het tafelblad verschillende bordspellen bevat. U kunt dan toch verschillende spelvormen aanbieden en bezoekers de gelegenheid geven om comfortabel te zitten, terwijl u minder ruimte nodig heeft dan wanneer u voor losse speltafels zou kiezen.

Backgammon tafel en betonnen bankjes

Door het slanke uiterlijk van de backgammon tafel is het juist mooi om daarbij een robuuste betonnen bank te plaatsen. Deze geven bezoekers meer ruimte om te zitten. Bovendien kunnen de banken dienen als omheining of beveiliging van uw terrein. De banken zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, in dezelfde antraciet betonnen kleur of juist in de licht naturel betonnen kleur voor extra contrast.

Hoe worden de backgammon tafel en andere producten geplaatst?

Vanwege de zwaarte van de producten van HeBlad plaatsen we de producten voor u op uw locatie conform onze leveringsvoorwaarden. Wilt u weten of uw locatie geschikt is voor HeBlad producten? Neemt u dan contact met ons op. Wij weten precies wat de mogelijkheden zijn.

* Bij bestelling van een backgammon tafel krijgt u één set backgammonstukken gratis meegeleverd. Dit is inclusief vijf stuks dobbelstenen. 

Specificaties

Productcode
GT.BG.AB4
Kleur
Antraciet-Beton
Afmeting (L x B x H)
149 x 149 x 85 cm
Afmeting tafelblad
60 x 60 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting onderplaat (L x B x H)
149 x 149 x 10 cm
Gewicht
900 kg
Productblad Backgammon Antraciet-beton 4 persoons

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-