Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Tafel verplaatsen tot 10 km

review star review star review star review star review star 35 reviews
€ 350,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 250,00 per stuk, bespaar 28% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Betonnen tafeltennistafel (ver)plaatsen

De tafeltennistafels van HeBlad staan bekend om hun robuustheid, stevigheid, fraaie uiterlijk en ongevoeligheid voor vandalisme. De pingpongtafels worden daarom met de uiterste zorg, exacte precisie en het juiste materieel geplaatst. Hiervoor gebruiken we de eigen vrachtwagen met kraan, krachtige pompwagen en natuurlijk onze ervaren medewerkers. Wij zijn trots op de producten van HeBlad en zorgen dat u dat ook kunt zijn.

Verplaatsen betonnen tafeltennistafel

U geniet al jaren van uw speltafel van HeBlad en wilt dit de komende jaren nog blijven doen. Echter staat de tafeltennistafel na een verbouwing, aanpassing in de locatie of verhuizing niet meer op de juiste plek. De tafel kunt u niet zomaar optillen en verplaatsen. Gelukkig zijn wij daar op voorbereid. U bestelt eenvoudig online een verplaatsing van uw tafel en wij zetten de speltafel op de nieuwe perfecte plaats binnen 10 km van de huidige locatie. Verplaatsen gebeurt met hetzelfde materieel, dezelfde zorg door onze hulpvaardige medewerkers. Is het nodig om uw betonnen tafel verder dan 10 km te verplaatsen? Bestel dan een verplaatsing 10 – 60 km, dit kan ook online. Ziet het ernaar uit dat uw betonnen tafeltennistafel verder dan 60 km verplaatst moet worden? Neem dan zeker contact met ons op om te kijken wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn.

Plaatsen en verplaatsen betonnen speltafels

Denkt u er over om een betonnen speltafel, pingpongtafel of picknickset bij HeBlad te bestellen, maar staat er een herinrichting van uw locatie op de planning? Weet dan dat HeBlad uw betonnen tafel kan verplaatsen. Door de ervaring die we hebben, de hulpmiddelen en de kennis van de producten, is het voor ons geen probleem om de betonnen tafels van de ene naar de andere locatie te brengen.

Contact over het verplaatsen van de betonnen tafel

Heeft u een betonnen tafeltennistafel of ander betonnen product van HeBlad dat u liever op een andere positie zou hebben of dat noodgedwongen verplaatst moet worden? Vraag eenvoudig online een verplaatsing aan of neem contact met ons op.

Specificaties

Productcode
PP.MOVE-0-10
Gewicht
1360 kg
Productblad Tafel verplaatsen tot 10 km

Vaak samen gekocht

Pingpongtafel Afgerond Blauw

Pingpongtafel Afgerond Blauw

€ 1.750,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Betonnen Tafelvoetbaltafel

Betonnen Tafelvoetbaltafel

€ 2.350,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Verhoeff-Rollmanschool

8

Tafeltennistafel ziet er weer prima uit. Hij is op het nieuwe schoolplein geplaatst en wordt in september in gebruik genomen.

OBS de Plevier

9

Vlot verlopen.

Herculesplein 285

10

Snelle service, alles goed verlopen.

De Witte School

10

Kan niet beter. Contact snel, vriendelijk en duidelijk. Afspraken perfect nagekomen. Chauffeur Sava erg vriendelijk en behulpzaam. Verplaatsen van de tafel ging boven mijn verwachting soepel en snel. Prijs van het verplaatsen voor mijn gevoel prima in orde. Kortom Super bedrij…

Basisschool de Cocon

10

Het verplaatsen van de tafel was in no-time gebeurd! Veilig verlopen! Een mooi hulpmiddel voor op de palletwagen!

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-