Tafel verplaatsen tot 10 km

Betonnen tafeltennistafel (ver)plaatsen

De tafeltennistafels van HeBlad staan bekend om hun robuustheid, stevigheid, fraaie uiterlijk en ongevoeligheid voor vandalisme. De pingpongtafels worden daarom met de uiterste zorg, exacte precisie en het juiste materieel geplaatst. Hiervoor gebruiken we de eigen vrachtwagen met kraan, krachtige pompwagen en natuurlijk onze ervaren medewerkers. Wij zijn trots op de producten van HeBlad en zorgen dat u dat ook kunt zijn.

Verplaatsen betonnen tafeltennistafel

U geniet al jaren van uw speltafel van HeBlad en wilt dit de komende jaren nog blijven doen. Echter staat de tafeltennistafel na een verbouwing, aanpassing in de locatie of verhuizing niet meer op de juiste plek. De tafel kunt u niet zomaar optillen en verplaatsen. Gelukkig zijn wij daar op voorbereid. U bestelt eenvoudig online een verplaatsing van uw tafel en wij zetten de speltafel op de nieuwe perfecte plaats binnen 10 km van de huidige locatie. Verplaatsen gebeurt met hetzelfde materieel, dezelfde zorg door onze hulpvaardige medewerkers. Is het nodig om uw betonnen tafel verder dan 10 km te verplaatsen? Bestel dan een verplaatsing 10 – 60 km, dit kan ook online. Ziet het ernaar uit dat uw betonnen tafeltennistafel verder dan 60 km verplaatst moet worden? Neem dan zeker contact met ons op om te kijken wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn.

Plaatsen en verplaatsen betonnen speltafels

Denkt u er over om een betonnen speltafel, pingpongtafel of picknickset bij HeBlad te bestellen, maar staat er een herinrichting van uw locatie op de planning? Weet dan dat HeBlad uw betonnen tafel kan verplaatsen. Door de ervaring die we hebben, de hulpmiddelen en de kennis van de producten, is het voor ons geen probleem om de betonnen tafels van de ene naar de andere locatie te brengen.

Contact over het verplaatsen van de betonnen tafel

Heeft u een betonnen tafeltennistafel of ander betonnen product van HeBlad dat u liever op een andere positie zou hebben of dat noodgedwongen verplaatst moet worden? Vraag eenvoudig online een verplaatsing aan of neem contact met ons op.

Specificaties

Productcode
PP.MOVE-0-10
Kleur
n.v.t.
Afmetingen speelblad (L x B)
274 x 152 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Dikte speelblad
8.4 cm
Gewicht
1360 kg
€ 350,00 excl. BTW
(€ 423,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 250,00 per stuk, bespaar 28% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten