Pingpongtafel Laag Afgerond Blauw

Tafeltennistafel met afgeronde hoeken

Voor de veiligheid hebben we onze tafeltennistafels ook in de uitvoering met afgeronde hoeken. Maar we zijn nog een stap verder gegaan en hebben voor de kleinere kinderen een pingpongtafel ontworpen die maar liefst 25 cm lager is dan een reguliere tafel. Waarom kiezen voor een lage pingpongtafel? Omdat ook de kleinere kinderen op een volwaardig potje tafeltennis kunnen spelen, jong geleerd is oud gedaan. Ook kunnen op deze verlaagde speltafel gemakkelijk andere spellen dan tafeltennis worden gespeeld door de grotere kinderen en volwassenen. Met de afgeronde hoeken is de pingpongtafel laag afgerond blauw een veilig en mooi attribuut op uw terrein.

Waar staan de lage pingpongtafels van HeBlad?

U vindt onze pingpongtafels op campings, speelterreinen, in parken en op veel andere openbare of privéterreinen. Overal waar spellen gespeeld kunnen worden, treft u de robuuste speltafels van HeBlad. De pingpongtafel laag met afgeronde hoeken is speciaal gemaakt voor plaatsing op schoolterreinen voor de kinderen in de onderbouw op de basisschool. Maar de tafel kan zeker ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

Combineer de pingpongtafels laag met andere speltafels

De tafeltennistafel laag is net als de andere pingpongtafels te bestellen in de kleuren groen, blauw, antraciet en naturel. Ook is deze lage tafel perfect te combineren met alle andere speltafels van HeBlad, maar ook met de banken en picknicksets. Omdat bijna al onze producten gegoten worden uit één stuk beton, hebben zij een lange levensduur en zijn ze heel mooi te combineren met elkaar.

Onderplaat bij de pingpongtafels

Wanneer is een onderplaat gewenst bij een pingpongtafel? Dat ligt aan de stabiliteit van de ondergrond en of er gemakkelijk onderhoud gepleegd kan worden aan de grond onder de tafel. Bij iedere pingpongtafel kan optioneel een onderplaat besteld worden. Deze is niet inbegrepen bij de tafel en voor het plaatsen van een onderplaat gelden bepaalde voorwaarden. Voor het plaatsen van de speltafels en eventueel een onderplaat, raden we u aan om contact met ons op te nemen, zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan.

Specificaties

Productcode
PP.AR.LOW.BL
€ 1.650,00 excl. BTW
(€ 1.996,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.550,00 per stuk, bespaar 6% !
Gratis bezorging in België
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 10 werkdagen.

Laatste review

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten