Pingpongtafel Laag Afgerond Blauw

Lage betonnen Tafeltennistafel voor de jongsten

Wist u dat kinderen vanaf 5 jaar hun balgevoel gaan ontwikkelen? Daag hen uit voor een spelletje op de tafeltennistafel en stimuleer zo hun ontwikkeling. Speciaal hiervoor hebben we een laag model ontwikkeld van onze betonnen tafeltennistafel. Op deze lage tafeltennistafel krijgen kleinere kinderen ook de kans om een bal goed terug te spelen. Waar elke bal op een hoge tafeltennis in het gezicht of zelfs over de kinderen heen gaat, stuitert een bal op de lage tafeltennistafel zo terug dat een kind ook goed bij de bal kan. Jong geleerd is oud gedaan! Deze lage betonnen tafeltennistafel is 25 centimeter lager dan een wedstrijdtafel. Voor extra veiligheid hebben deze tafeltennistafels afgeronde hoeken. Ook kunnen op deze verlaagde speltafel gemakkelijk andere spellen dan tafeltennis worden gespeeld door de grotere kinderen en volwassenen zoals bijvoorbeeld voetvolleybal. Ideaal wanneer u te weinig ruimte heeft voor een echte voetvolleybaltafel

Waar staan de lage pingpongtafels van HeBlad?

U vindt onze pingpongtafels op campings, speelterreinen, in parken en op veel andere openbare of privéterreinen. Overal waar spellen gespeeld kunnen worden, treft u de robuuste speltafels van HeBlad. De pingpongtafel laag met afgeronde hoeken is speciaal gemaakt voor plaatsing op schoolterreinen voor de kinderen in de onderbouw op de basisschool. Maar de tafel kan zeker ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

Combineer de pingpongtafels laag met andere speltafels

De tafeltennistafel laag is net als de andere pingpongtafels te bestellen in de kleuren groen, blauw, antraciet en naturel. Ook is deze lage tafel perfect te combineren met alle andere speltafels van HeBlad, maar ook met de banken en picknicksets. Omdat bijna al onze producten gegoten worden uit één stuk beton, hebben zij een lange levensduur en zijn ze heel mooi te combineren met elkaar.

Onderplaat bij de pingpongtafels

Wanneer is een onderplaat gewenst bij een pingpongtafel? Dat ligt aan de stabiliteit van de ondergrond en of er gemakkelijk onderhoud gepleegd kan worden aan de grond onder de tafel. Bij iedere pingpongtafel kan optioneel een onderplaat besteld worden. Deze is niet inbegrepen bij de tafel en voor het plaatsen van een onderplaat gelden bepaalde voorwaarden. Voor het plaatsen van de speltafels en eventueel een onderplaat, raden we u aan om contact met ons op te nemen, zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan.

Specificaties

Productcode
PP.AR.LOW.BL
Kleur
Blauw - RAL 5005
Afmeting speelblad
274 x 152 cm
Afmeting onderkant speelblad
279 x 157 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1380 kg
Pootafstand
183 cm (hart op hart)

Video's

HeBlad Pingpongtafel Laag

€ 1.750,00 excl. BTW
(€ 2.117,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.650,00 per stuk, bespaar 5% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Laatste review

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten