Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Voetvolleybaltafels

Voetvolleybaltafel Groen

Voetvolleybaltafel Groen

€ 2.750,00 excl. BTW

Selecteer een variant:
Voetvolleybaltafel Groen Voetvolleybaltafel Blauw Voetvolleybaltafel Antraciet Voetvolleybaltafel Antraciet-Beton
Product bekijken
Onderplaat Pingpongtafel

Onderplaat Pingpongtafel

€ 800,00 excl. BTW

Selecteer een variant:
Onderplaat Pingpongtafel Onderplaat Pingpongtafel Antraciet-Beton
Product bekijken

Set ondervoeten beton

€ 150,00 excl. BTW

Selecteer een variant:
Geen product foto
Product bekijken

Voetvolleybal is een relatief nieuw spel dat erg in trek is bij jong en oud. Het is een combinatie van tafeltennis en voetbal. In plaats van met de handen is het de bedoeling dat de bal met de voeten wordt overgespeeld. En dat op een speciaal ontworpen tafel voor dit voetvolleybalspel, namelijk de voetvolleybal tafel. Deze tafel heeft veel weg van een tafeltennistafel maar is op enkele punten net anders.

 

Het voetvolleybal spel

Het voetvolleybalspel lijkt op pingpong maar bij voetvolley mag de bal niet met de handen gespeeld worden. Overspelen gaat met de voeten in plaats van met batjes. De opslag is een kick vanachter de achterlijn. De bal moet in een keer over het net gespeeld worden. Net als bij volleybal spelen de spelers in maximaal 3 contacten met de bal deze weer terug naar de overkant. De bal moet dus 3 keer hoog gehouden worden. Dat kan één persoon zelf doen of door met meerdere spelers over te spelen. De bal mag maar 1 x de tafel raken. Na het maken van een punt mag de scorende partij beginnen met de opslag. Een technisch spel maar het brengt gegarandeerd plezier!

 

Speltafel voor outdoor voetvolley: de HeBlad voetvolleybal tafel

De voetvolleybal tafel heeft dus wel wat weg van een pingpongtafel. Het blad van de tafel is niet vlak maar gebogen en de hoeken zijn afgerond. Er is een betonnen rand in het midden waar je overheen speelt met de bal. De afmetingen zijn wel gelijk aan de betonnen tafeltennistafel.

 

Kies de robuuste voetvolley tafel van HeBlad

In openbare ruimten is het noodzakelijk om voor een robuuste tafel te kiezen. De voetvolley tafel wordt namelijk na het spelen toch vaak ook gebruikt als hangtafel of zitbank. En natuurlijk moet de tafel door weer en wind mooi blijven.

De voetvolleybal tafel van HeBlad is de meest robuuste tafel die voor dit spel bestaat. Deze voetvolleybaltafel is gemaakt van beton, bestaan helemaal uit één stuk en is daardoor zeer sterk. Deze speeltafel is verkrijgbaar in de kleuren Naturel Beton en Antraciet Beton. Bestelt u op deze site de voetvolley tafel? Dan bestelt u direct bij de leverancier. Maatwerk is mogelijk!

 

Voetvolley populair recreatief spel

Voetvolleybal is een ideale recreatieve sport voor op de camping, een schoolplein of een speelveldje. Een batje en pingpongbal heeft niet elk kind zo bij de hand. Een voetbal vaak veel eerder. Maar voor een potje voetbal is weer vrij veel ruimte nodig. En voor voetvolleybal niet. Een voetvolley tafel is dus een fijne oplossing. Voetvolleybal kan gespeeld worden op de tafel in een relatief kleine ruimte.

 

Voetvolley als techniektraining

Verbeter de vaardigheden van voetballers met de allerleukste training: voetvolleybal! Net als veel professionele voetballers. Ook zij gebruiken het spel om op een leuke manier aan techniek en concentratie te werken. Dus wissel regelmatig de gewone voetbaltraining af met een potje voetvolleybal. Zo werken voetballers aan techniek, concentratie en uithoudingsvermogen. De voetvolleybal tafel is voor een voetbalvereniging is een ideale aanwinst. De tafel kan namelijk ook gebruikt worden voor een recreatief potje voetvolleybal. Leuke bijkomstigheid: de HeBlad voetvolleybal tafel is een echt eyecatcher.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Kijk ook eens bij onze andere speeltoestellen: betonnen picknicktafels, speltafels of tafelvoetbaltafels.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Waarom noemen jullie de voetvolleybaltafel geen Teqballtafel?

view faq

Teqball is een relatief nieuwe sport, bedacht door enkele profvoetballers uit Hongarije.
Natuurlijk bestond de sport voetvolleybal al eerder, dit werd op een gewone tafeltennistafel gespeeld.
Wij hebben de tafeltennistafel die alom bekend is ook met een bolle bovenzijde gemaakt. U kunt hier heel veel spellen op spelen, ook het spel Teqball dus.
 


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Wat is het gewicht van de betonnen tafels en banken?

view faq

Door op de foto van het product te klikken op onze website, komt u op de pagina met specificaties waar u naast het exacte gewicht ook de precieze afmetingen kunt vinden.


Bekijk alle vragen -->