Parkbank Duo in Naturell

Betonnen Parkbank met Duozit en leuning

Deze zitjes zijn ideaal om te plaatsen op (middelbare-) scholen. Bij plaatsing van meerdere bankjes op rij kunnen kinderen hier in "treinzitjes"  met de rug naar elkaar toe plaats nemen. hierdoor onstaan groepjes van maximaal 8 personen die met elkaar kunnen samenzijn.
De bankjes zijn met rugleuningen en kunnen op de stoep geplaatst worden.

Extra mogelijkheden:

  • Bij het plaatsen van deze duobanken op vandaalgevoeligere plekken kunt u er voor kiezen om aan de onderzijde van de poten een "Verankeringsset" (HB.VS) te monteren en deze in te storten. Wilt u deze ankerset toepassen op een bestaand schoolplein, dient u 2 gaatjes in de stoep te graven, en de ankers na het bevestigen aan te storten met een emmertje beton.
  • Wanneer u deze duo bankjes wilt plaatsen op een grasveld, adviseren we u om betonplaten toe te passen.Op de foto van het product ziet u de "Onderplaat Picknickset" (OP.PS). Dit geeft een grote betonverharding in het gras, zeker met het plaatsen van meerdere tafels op rij is dit niet altijd gewenst.
  • Deze Duobank past ook op een "Set Ondervoet beton" (OV.PP.SET). Door het toepassen van deze ondervoet-set blijft er meer gras zichtbaar, waardoor een park niet op een betonnen verharding gaat lijken. Deze betonnen funderingsplaatjes steken rondom 5 cm uit, t.o.v. de poten, waardoor het moeilijk te maaien gras direct tegen de poten aan geen kans krijgt.

Specificaties

Productcode
BB.PB.DUO
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B x H)
180 x 106 x 94 cm
Zithoogte
49,7 cm
Zithoek
103 graden
Gewicht
350 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Aantal zitplaatsen
8
€ 1.150,00 excl. BTW
(€ 1.391,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.050,00 per stuk, bespaar 8% !
Gratis bezorging in België
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 16 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten