check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Dambank Antraciet-Beton

review star review star review star review star review star 10 reviews
€ 1.325,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.225,00 per stuk, bespaar 7% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Dambank Antraciet Beton

Het damspel was nog nooit zo prachtig. Deze schitterende dambank antraciet beton is gemaakt uit één stuk beton en het tafelblad is ingelegd met een damspel. Twee personen kunnen aan weerszijden van het damspel plaatsnemen en daar met elkaar de strijd aan gaan. De dambank dankt zijn robuuste karakter aan zijn vorm, maar zeker ook aan zijn kleur. Het beton is in zijn geheel antraciet gekleurd, dus mocht de bank onverhoopt beschadigingen oplopen, valt dit bijna niet op. Gelukkig is het stevige beton van dermate hardheid dat weinig van invloed is op het materiaal. Vandalisme en weersinvloeden zijn geen factor voor de dambank antraciet beton.

De veiligheid en stevigheid van de dambank

Omdat de dambank uit één stuk beton bestaat, kan deze bank heel goed multifunctioneel worden ingezet op uw terrein. Naast de functie van speltafel of rustplek, is de bank perfect te gebruiken als bescherming van uw gebouw. Wanneer u de dambank namelijk plaatst voor een kwetsbaar gedeelte van uw pand, maakt dat vandalen onmogelijk om het gebouw binnen te rijden. Ook heeft de plaatsing een afschrikkende werking.

Variaties op de dambank antraciet beton

Deze robuuste dambank antraciet beton is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maar wel met dezelfde basis. De dambank naturel beton heeft een licht uiterlijk en heeft net als zijn zusje een geïntegreerd damspel in het tafelgedeelte. De bank is ook te bestellen als schaakbank antraciet beton en schaakbank naturel beton. Het damspel heeft in deze tafels plaats gemaakt voor een schaakspel.

Stabiliteit voor de HeBlad banken

Dat de producten van HeBlad speciaal ontworpen en geproduceerd worden voor jarenlang buitengebruik, betekent dat zij sterk en zwaar zijn. Niet iedere ondergrond is zomaar geschikt voor het plaatsen van dergelijk gewicht. Hiervoor hebben we voor alle banken van HeBlad een onderplaat gemaakt. Zo past de onderplaat bank antraciet beton perfect bij deze dambank antraciet beton, dezelfde kleur en hetzelfde materiaal. Neem contact met ons op als u vragen heeft over het wel of niet gebruiken van een onderplaat.

Specificaties

Productcode
BB.CK.AB
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B x H)
167 x 67 x 70 cm
Zithoogte
50 cm
Hoogte tafelblad
70 cm
Gewicht
1140 kg
Aantal zitplaatsen
2
Productblad Dambank Antraciet-Beton
Detailtekening Dambank Antraciet-Beton

Vaak samen gekocht

Damstenen

Damstenen

€ 12,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Reviews

Daltonbasisschool De Borgwal

10

Top! Super service!

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-