check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafel Rond Groen

review star review star review star review star review star 74 reviews
€ 2.300,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.200,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Groene ronde pingpongtafel

Hoeveel ruimte neemt een pingpongtafel in?

Met een doorsnede van 260 cm is deze ronde tafeltennistafel, groter dan een klassieke, rechthoekige tafel. HeBlad’s groene, ronde tafeltennistafel is groot in doorsnede, groot in mogelijkheden en groot in stevigheid. Vanwege de vorm zijn de spelmogelijkheden op en rond deze tafeltennistafel eindeloos.

Hoe wordt een tafeltennistafel gemaakt?

Alle tafeltennistafels van HeBlad worden vervaardigd uit één stuk, dat maakt dat de tafels een hele lange levensduur hebben en makkelijk zijn in onderhoud, terwijl de tafel het gehele jaar buiten staat. Deze ronde uitvoering is op het tafelblad bewerkt met een groene tweecomponentenlak en de kleur wit is gebruikt voor de middellijn en het net. Deze kleurencombinatie geeft een fris en herkenbaar uiterlijk. Wanneer de groene kleur niet helemaal past bij de omgeving, dan kunt u ook kiezen voor de pingpongtafel rond blauw, pingpongtafel rond antraciet beton, rond naturel beton of rond antraciet.

Waar staan pingpongtafels?

Een ronde pingpongtafel is heel vaak de verzamelplek op een schoolplein, op een camping, bij een sportvereniging of op een binnenplaats. Om zeker te zijn dat deze ontmoetingsplek jarenlang dienst kan doen als dé plek om elkaar te ontmoeten én als bewegingsstimulator in de buitenlucht, is de keuze van beton een logische. De tafels van HeBlad zijn vervaardigd uit één stuk en uitgerust met onder- en bovenwapening. Onwijs stevig en heel gemakkelijk schoon te maken, wat de levensduur ook ten goede komt.

Tips voor het combineren van tafeltennistafels

Bewegen is goed voor jong en oud! Om van de ronde pingpongtafel de ontmoetingsplek te maken die sporten stimuleert, is het plaatsen van extra tafels of banken de perfecte aanvulling. Al onze producten worden gemaakt van beton en zijn bedoeld voor het buitenleven. Plaats dus met een gerust hart bankjes bij de pingpongtafel of voeg een picknicktafel toe. Het tafeltennisspel blijft leuk om te spelen en om naar te kijken. Laat iedereen kennismaken met het pingpongspel en ontdek dat bewegen een plezier is.

Contact met HeBlad

We helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op. U bestelt eenvoudig uw pingpongtafel, banken of andere speltafels op de website.

** Bij aanschaf van een HeBlad pingpongtafel wordt gratis een setje batjes (4 batjes en 2 balletjes) meegeleverd.

Specificaties

Productcode
PP.R.GR
Kleur
Groen - RAL 6009
Afmeting speelblad
ø 260 cm
Afmeting onderkant speelblad
ø 264 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1570 kg
Pootafstand
149 cm (hart op hart)
Productblad Pingpongtafel Rond Groen
Detailtekening Pingpongtafel Rond Groen

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Reviews

K.S.G. De Breul

10

Helaas is er nog geen gebruik gemaakt van de 2 tafeltennistafels buiten, maar het aanzicht is prima hoor.

GBS De Regenboog

9

Fijn voor de leerlingen om mee te spelen.

Basisschool Bernardus

8

Prima meedenkende chauffeur goede afsprake

S.C.Hoevelaken

9

De tafel is vandaag bij ons geplaatst door een zeer correcte chauffeur. Wij vonden het heel prettig dat de tafel gelijk op zijn plek kon worden gezet. Er zat een kleine beschadiging op door het transport maar deze is vakkundig hersteld. Wij hopen op vele jaren speelplezier doo…

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-