Pingpongtafel Rond Groen

Groene ronde pingpongtafel

Hoeveel ruimte neemt een pingpongtafel in?

Met een doorsnede van 260 cm is deze ronde tafeltennistafel, groter dan een klassieke, rechthoekige tafel. HeBlad’s groene, ronde tafeltennistafel is groot in doorsnede, groot in mogelijkheden en groot in stevigheid. Vanwege de vorm, zijn de spelmogelijkheden op en rond deze tafeltennistafel eindeloos.

Hoe wordt een tafeltennistafel gemaakt?

Alle tafeltennistafels van HeBlad worden vervaardigd uit één stuk, dat maakt dat de tafels een hele lange levensduur hebben en makkelijk zijn in onderhoud, terwijl de tafel het gehele jaar buiten staat. Deze ronde uitvoering is op het tafelblad bewerkt met een groene tweecomponentenlak en de kleur wit is gebruikt voor de middellijn en het net. Deze kleurencombinatie geeft een fris en herkenbaar uiterlijk. Wanneer de groene kleur niet helemaal past bij de omgeving, dan kunt u ook kiezen voor de pingpongtafel rond blauw, pingpongtafel rond antraciet beton, rond naturel beton of rond antraciet.

Waar staan pingpongtafels?

Een ronde pingpongtafel is heel vaak de verzamelplek op een schoolplein, op een camping, bij een sportvereniging of op een binnenplaats. Om zeker te zijn dat deze ontmoetingsplek jarenlang dienst kan doen als dé plek om elkaar te ontmoeten én als bewegingsstimulator in de buitenlucht, is de keuze van beton een logische. De tafels van HeBlad zijn vervaardigd uit één stuk en uitgerust met onder- en bovenwapening. Onwijs stevig en heel gemakkelijk schoon te maken, wat de levensduur ook ten goede komt.

Tips voor het combineren van tafeltennistafels

Bewegen is goed voor jong en oud! Om van de ronde pingpongtafel de ontmoetingsplek te maken die sporten stimuleert, is het plaatsen van extra tafels of banken de perfecte aanvulling. Al onze producten worden gemaakt van beton en zijn bedoeld voor het buitenleven. Plaats dus met een gerust hart bankjes bij de pingpongtafel of voeg een picknicktafel toe. Het tafeltennisspel blijft leuk om te spelen en om naar te kijken. Laat iedereen kennismaken met het pingpongspel en ontdek dat bewegen een plezier is.

Contact met HeBlad

We helpen u graag verder, neem gerust contact met ons op. U bestelt eenvoudig uw pingpongtafel, banken of andere speltafels op de website.

** Bij aanschaf van een HeBlad pingpongtafel wordt gratis een setje batjes (4 batjes en 2 balletjes) meegeleverd.

Specificaties

Productcode
PP.R.GR
Kleur
Groen Gelakt
Afmeting speelblad
ø 260 cm
Afmeting onderkant speelblad
ø 264 cm
Dikte speelblad
8.4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14.75 cm
Gewicht
1570 kg
Pootafstand
149 cm (hart op hart)
€ 2.200,00 excl. BTW
(€ 2.662,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.100,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Sporthal De Steenberg Pingpongtafel Rond Groen 27-11-2020 Tervuren
Heilighart School Pingpongtafel Rond Groen 22-02-2018 Jette
Openluchtschool Sint-Ludgardis Pingpongtafel Rond Groen 25-04-2013 Schoten
Cade Aartselaar Pingpongtafel Rond Groen 18-10-2012 Aartselaar

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten