check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafel Rond Naturel Beton

review star review star review star review star review star 25 reviews
€ 2.250,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.150,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

 

Ronde tafeltennistafel in naturel beton

De ronde pingpongtafels zijn ideaal om een spel te spelen met meerdere personen tegelijk. Met een doorsnede van 260 cm is deze pingpongtafel groot genoeg en dus zeer geschikt voor een groep mensen en daardoor erg populair. De jeugd kan zich urenlang vermaken en bedenkt steeds weer andere leuke spelletjes om op deze betonnen pingpongtafel te spelen. De tafel dient zo ook als verzamelplaats voor groepen mensen.
Hoeveel ruimte is nodig voor een tafeltennistafel? Voor deze ronde uitvoering van 260 cm doorsnede is natuurlijk extra ruimte nodig om er omheen te kunnen lopen en te bewegen rondom de tafel. Een ronde tafel vraagt echter iets minder ruimte dan een standaard pingpongtafel.

Hoe wordt een tafeltennistafel gemaakt?

Onze robuuste tafeltennistafel is geproduceerd uit één stuk beton waardoor er niks aan elkaar gemonteerd hoeft te worden. Dit maakt de tafel erg sterk en daardoor ook beter bestand tegen vandalisme. Het beton dat gebruikt wordt voor het maken van de tafels is van hoge kwaliteit, zoals u van ons bent gewend. Deze variant tafeltennistafel is licht van kleur. Het is puur naturel en niet bewerkt. Mooi voor een rustigere omgeving, zoals in de bossen. Ziet u de pingpongtafel liever in een kleur? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de groene en de blauwe uitvoering van de betonnen pingpongtafel. Liever geen ronde tafel? Geen probleem. We produceren ook pingpongtafels met een rechte hoek of met afgeronde hoeken.

Waarom een onderplaat?

Combineer de ronde, betonnen pingpongtafel met een stevige onderplaat. De onderplaat verkleint te kans op uitglijden en maakt het onderhoud tevens een stuk eenvoudiger. Hierdoor hoeft u immers niet onder de tafel te maaien en er kan ook geen onkruid groeien. Onze onderplaten zijn verkrijgbaar in naturel beton of in antraciet beton. Onderplaten zijn altijd optioneel en dienen los besteld te worden, ze zitten niet in de prijs van de speltafel inbegrepen.

Tafeltennistafel in naturel kleur

De kleur van deze ronde pingpongtafel is naturel. De tafel is gemaakt van naturel beton en is daarna niet meer bewerkt met een andere kleur. De eenvoud van deze tafel maakt hem prachtig. De tafel is goed te combineren met onze parkbankjes. Ook deze zijn verkrijgbaar in het naturel beton.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op en één van onze medewerkers helpt u graag verder.

** Bij aanschaf van een HeBlad pingpongtafel wordt gratis een setje batjes (4 batjes en 2 balletjes) meegeleverd.

Specificaties

Productcode
PP.R.NT
Kleur
Naturel Beton
Afmeting speelblad
ø 260 cm
Afmeting onderkant speelblad
ø 264 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1570 kg
Pootafstand
149 cm (hart op hart)
Productblad Pingpongtafel Rond Naturel Beton
Detailtekening Pingpongtafel Rond Naturel Beton

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Reviews

B.o. school ter Leie

10

Zowel voor het bestellen als het leveren verliep alles vlot. Heel veel waardering voor de medewerker die komt leveren. Neemt voldoende tijd om alles zo te plaatsen zoals wij het willen. We zijn dan ook heel tevreden over deze samenwerking.

Bureau Marineterrein Amsterdam

10
Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-