Pingpongtafel Rond Blauw

Blauwe betonnen ronde pingpongtafel

Een mooie, grote, ronde betonnen pingpongtafel is een opvallend pronkstuk op het schoolplein, in een park of bij een sportveld waar jong en oud jarenlang plezier aan beleeft. Daar waar een ronde pingpongtafel staat, verzamelen kinderen zich graag. Ze ontmoeten vrienden en zijn samen altijd vernuftig in het bedenken van nieuwe balspelletjes op deze tafel. Met een pingpongtafel stimuleert u jong en oud om samen buiten actief te blijven.

De kwaliteit van de ronde betonnen pingpongtafel

Wat is de kwaliteit van de ronde betonnen pingpongtafels van HeBlad? Net als onze andere tafeltennistafels, parkbankjes, voetvolleybaltafels en speltafels is ook deze ronde betonnen pingpongtafel uitgevoerd uit één stuk beton, voorzien van onder- en bovenwapening. Hierdoor garanderen wij dat u jarenlang van uw ronde betonnen pingpongtafel kunt genieten. Het gewicht maakt diefstal onmogelijk en het materiaal is kras- en weersbestendig.

Verschillende varianten pingpongtafels

Deze ronde betonnen pingpongtafel is uitgevoerd in de kleur gelakt blauw, maar de ronde betonnen pingpongtafel kunt u ook verkrijgen in andere kleuren. Namelijk gelakt groen, antraciet betonnaturel beton en antraciet. Ook zijn de betonnen pingpongtafels verkrijgbaar in een rechthoekige vorm en een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken. Liever een variant op de pingpongtafel? Bekijk dan de voetvolleybal tafel eens.

Bankjes bij de betonnen tafeltennistafel

U kunt de betonnen pingpongtafel gemakkelijk combineren met een betonnen zitbank ofwel parkbank of met een betonnen picknicktafel. Zo ontstaat nog meer sociale interactie en dat heerlijk in de buitenlucht. Hoe meer mensen blijven kijken naar het spel, des te meer mensen zelf ook actief worden. Het spel is en blijft immers aanstekelijk.

Geïnteresseerd in de ronde betonnen pingpongtafel?

Heeft u interesse in deze ronde betonnen pingpongtafel van HeBlad? Bestel dan gemakkelijk een pingpongtafel op onze website. Heeft u nog vragen over de betonnen pingpongtafel of over een ander product? Bekijk dan onze pagina met veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

** Bij aanschaf van een HeBlad pingpongtafel wordt gratis een setje batjes (4 batjes en 2 balletjes) meegeleverd.

Specificaties

Productcode
PP.R.BL
Kleur
Blauw Gelakt
Afmeting speelblad
ø 260 cm
Afmeting onderkant speelblad
ø 264 cm
Dikte speelblad
8.4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14.75 cm
Gewicht
1570 kg
Pootafstand
149 cm (hart op hart)
€ 2.200,00 excl. BTW
(€ 2.662,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.100,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Laatste review

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
VLS OLV van Gaverland Melsele Pingpongtafel Rond Blauw 25-03-2022 Melsele
GO! atheneum Gentbrugge Pingpongtafel Rond Blauw 22-10-2020 Gentbrugge
Go! Veltwijck Pingpongtafel Rond Blauw 20-03-2017 Ekeren
Sint-Petrusschool Pingpongtafel Rond Blauw 25-08-2014 Bazel

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten