check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafel Rond Antraciet-Beton

review star review star review star review star review star 20 reviews
€ 2.500,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.400,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Betonnen tafeltennistafel Rond Antraciet-Beton

De ronde betonnen tafeltennistafel is een hele leuke toevoeging voor een schoolplein, speeltuin of park. Door deze tafeltennistafel te plaatsen op plekken waar er veel jongeren zijn, stimuleert u de jongeren om meer buitenactiviteiten te doen, zoals in dit geval tafeltennissen. En met deze ronde pingpongtafel kunnen gemakkelijk meerdere jongeren tegelijk spelen. Voor eindeloos plezier!

Hoe is de kwaliteit van de betonnen pingpongtafels?

Deze ronde betonnen tafeltennistafel is net als alle andere HeBlad speel- en speltafels uit één stuk beton gegoten. Dit houdt in dat de ronde betonnen tafeltennistafel uit één stuk beton bestaat. Daarbij is het beton van hoge kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. Dit hoogwaardige product is zo sterk en robuust dat het niet uitnodigt tot vandalisme. Daardoor kunt u jarenlang tafeltennisplezier hebben van de HeBlad betonnen pingpongtafels!

Welke uitvoeringen zijn er van de tafeltennistafels?

Deze ronde betonnen tafeltennistafel in de antraciete uitvoering is ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen: in de kleuren groen, blauw of naturel beton. Ook kunt u de betonnen tafeltennistafels in andere vormen verkrijgen: in de rechthoekige vorm en de rechthoekige vorm met afgeronde hoeken.

Betonnen onderplaat

Is een betonnen onderplaat nodig voor een tafeltennistafel? De betonnen onderplaat die bij deze ronde betonnen tafeltennistafel hoort, zorgt ervoor dat u geen last van gras of modder onder uw tafeltennistafel krijgt. Hierdoor is de kans op uitglijden tijdens het gebruik van de tafeltennistafel aanzienlijk kleiner. Bovendien maakt dit het onderhoud een stuk eenvoudiger en de tafel staat nóg stabieler. Voor iedere speltafel geldt dat de onderplaat optioneel is. De onderplaat is los te bestellen en uw terrein dient te voldoen aan een aantal voorwaarden. Neem hiervoor altijd contact met ons op.

Combinaties met betonnen tafeltennistafel

Maak uw park, speelplaats of accommodatie nog meer uitnodigend door onze producten te combineren. U kunt bijvoorbeeld naast deze ronde betonnen tafeltennistafel een betonnen bankje plaatsen. Of een betonnen picknickset. Hierdoor kunnen jongeren na het gebruik van de ronde betonnen tafeltennistafel ook even uitrusten en eventueel lunchen. Hierdoor worden buitenactiviteiten onder jongeren extra gestimuleerd. 

Tot slot

Bekijk hier de andere uitvoeringen van deze ronde pingpongtafel, groen, blauw of naturel-beton. Heeft u vragen over de ronde betonnen tafeltennistafel of over een ander product? Neem contact met ons op, we helpen u graag!

** Bij aanschaf van een HeBlad pingpongtafel wordt gratis een setje batjes (4 batjes en 2 balletjes) meegeleverd.

Specificaties

Productcode
PP.R.AB
Kleur
Antraciet-Beton
Afmeting speelblad
ø 260 cm
Afmeting onderkant speelblad
ø 264 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1570 kg
Pootafstand
149 cm (hart op hart)
Productblad Pingpongtafel Rond Antraciet-Beton
Detailtekening Pingpongtafel Rond Antraciet-Beton

Vaak samen gekocht

Pingpongtafel Blauw

Pingpongtafel Blauw

€ 1.650,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-