Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafels

Pingpongtafel Blauw

€ 1.650,00 excl. BTW

Selecteer een variant:
Pingpongtafel Groen Pingpongtafel Antraciet Pingpongtafel Naturel Beton Pingpongtafel Antraciet-Beton
Product bekijken
Pingpongtafel Afgerond Groen

Pingpongtafel Afgerond Groen

€ 1.750,00 excl. BTW

Selecteer een variant:
Pingpongtafel Afgerond Groen Pingpongtafel Afgerond Blauw Pingpongtafel Afgerond Antraciet-Beton Pingpongtafel Afgerond Naturel Beton
Product bekijken
Pingpongtafel Rond Groen

Pingpongtafel Rond Groen

€ 2.300,00 excl. BTW

Selecteer een variant:
Pingpongtafel Rond Groen Pingpongtafel Rond Blauw Pingpongtafel Rond Antraciet Pingpongtafel Rond Antraciet-Beton Pingpongtafel Rond Naturel Beton
Product bekijken
Pingpongtafel Laag Afgerond Blauw

Pingpongtafel Laag Afgerond Blauw

€ 1.750,00 excl. BTW

Selecteer een variant:
Pingpongtafel Laag Afgerond Blauw Pingpongtafel Laag Afgerond Groen Pingpongtafel Laag Afgerond Antraciet
Product bekijken
Onderplaat Pingpongtafel

Onderplaat Pingpongtafel

€ 800,00 excl. BTW

Selecteer een variant:
Onderplaat Pingpongtafel Onderplaat Pingpongtafel Antraciet-Beton
Product bekijken

Set ondervoeten beton

€ 150,00 excl. BTW

Selecteer een variant:
Geen product foto
Product bekijken
Tafel verplaatsen tot 10 km

Tafel verplaatsen tot 10 km

€ 350,00 excl. BTW

Selecteer een variant:
Tafel verplaatsen tot 10 km Tafel verplaatsen 10 tot 60 km
Product bekijken
Accessoires

Accessoires

Producten bekijken

Onze betonnen pingpongtafels zorgen voor oneindig veel buitenspeelplezier. Het tafeltennisspel bestaat al lang maar ook de nieuwe generatie weet de tafeltennistafel te vinden op scholen, campings en buurtveldjes. Deze betonnen pingpongtafel is weerbestendig en oerdegelijk. Een supersterk en daardoor duurzaam speeltoestel, een aanwinst voor elke openbare of drukbezochte buiten ruimte. Ontdek de varianten, de mogelijkheid om betonnen onderplaten bij te bestellen en lees ook onze leveringsvoorwaarden voor u gaat bestellen.

 

Betonnen pingpongtafel in verschillende formaten

Er is een ruime keuze in betonnen pingpongtafels. Natuurlijk is er de klassieke, standaard tafeltennisafmeting. Een rechthoekig blad van 274 bij 152cm. Ook beschikbaar met afgeronde hoeken. Deze tafeltennistafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld groen, blauw, naturelbeton of antracietbeton. Naast de standaard rechthoekige tafel en de rechthoekige pingpongtafel met afgeronde hoeken is er ook de ronde pingpongtafel. Deze heeft een diameter van 2.60 meter. Ook bij dit model kunt u kiezen tussen de kleuren blauw, groen, naturelbeton en antracietbeton. Alle genoemde pingpongtafels zijn gemaakt van beton. Het meest speciale is dat ze uit één stuk beton bestaan. Ze zijn dus niet demontabel. Daardoor zijn deze betonnen tafeltennistafels juist zo sterk. Het nodigt vandalen dus niet uit om vernielingen aan te brengen.

 

Supersterke laklaag

Ook over de laklaag is nagedacht. Deze is extreem sterk zodat de kleur lang behouden blijft en niet bij het minste stootje beschadigt. De kleur is aangebracht in 3 lagen. Allereerst een witte primer laag die een goede hechting geeft tot in de poriën van het beton. Daarop is vervolgens een witte laklaag aangebracht en als finishing touch volgt de groene (RAL6009) of blauwe (RAL 5005) lak. We gebruiken een hoogwaardige twee componenten polyurethaan-lak. Zo is deze laag zeer slijtvast.

Pingpongtafel met of zonder betonnen onderplaat

De betonnen pingpongtafels leveren we standaard zonder betonnen onderplaat. In veel gevallen kan het praktisch zijn om onze producten op een betonnen onderplaat te plaatsen. De platen hebben een afmeting van 179 x 299 cm en zijn verkrijgbaar in de kleuren Antraciet Beton en Naturel Beton. 

 

HeBlad Pingpongtafels in heel Europa

De betonnen pingpongtafel van HeBlad is niet alleen populair in Nederland. Deze is intussen internationaal zeer bekend. Ook in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Engeland en zelfs overzee vinden onze tafeltennistafels gretig aftrek. De pingpongtafels zijn veel te vinden op scholen, in openbare ruimten en op campings. Niet zo gek want er zitten vele voordelen aan de betonnen tafeltennistafel van HeBlad:

  • Vergt weinig onderhoud.
  • Is duurzaam.
  • Sterk en robuust, nodigt vernieling niet uit.
  • Stimuleert buiten spelen.
  • Zorgt voor gezelligheid en samenspel.
  • U bestelt hier direct bij de leverancier!

 

Combineer tafeltennistafel met andere betonnen speltafels

Wanneer de ruimte het toelaat, is het ideaal om een betonnen pingpongtafel te combineren met een betonnen picknickset of bank . En kent u de speltafels ook al? Een schaaktafel of dambord bijvoorbeeld. Of kies voor een picknickset met daarin 3 verschillende spelborden . Ook hebben we een tafel voor Teqball, het populaire voetvolleybalspel.

 

Vragen over pingpongtafels?

Heeft u nog vragen over de betonnen pingpongtafel of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Of kijk eens bij onze veel gestelde vragen en de informatie over de levering van onze producten.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->