Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Betonnen bank

Stevige betonnen banken voor uw openbare ruimte

Een mooie zitbank is een onmisbaar onderdeel van elke openbare ruimte. Maar ondanks dat er zoveel verschillende soorten openbare ruimtes zijn, zijn de banken die daar staan meestal identiek aan elkaar. Bij HeBlad hebben we daar de oplossing voor. We hebben een groot assortiment betonnen banken beschikbaar.

Betonnen banken bij HeBlad

Voor een mooie betonnen bank is HeBlad uw beste optie. Wij verkopen deze banken in een ruim scala aan verschillende modellen. Daar komt bij dat onze banken door het gebruikte materiaal onverwoestbaar zijn. Desondanks zijn ze ook zeer comfortabel en zien ze er mooi uit. Elke betonnen bank van HeBlad is een verrijking voor uw schoolplein, park of speeltuin!

Parkbanken van het stevigste materiaal

Als u bij ons een betonnen bank aanschaft, dan kunt u er zeker van zijn dat u een bank in huis haalt die lang mee kan. Al onze banken zijn gemaakt van ijzersterk beton. Dit is niet alleen sterk, maar ook heel zwaar. U hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat er iemand met uw bank aan de haal gaat! We hebben ook modellen met bamboe planken op de zittingen en leuning. Deze planken zijn van de hoogste kwaliteit duurzaam hout. We maken deze planken zogenaamd 'onzichtbaar' vast aan de bank, zodoende zijn ze ook geheel vandalismebestendig.

Diverse modellen banken

We hebben een groot aantal verschillende modellen. Ons meest basic model is onze Betonbank Standaard, die bestaat uit een mooi strak stuk beton. We verkopen dit model met of zonder bamboe planken. Daarnaast hebben we ook een ovalen uitvoering. We verkopen deze banken ook in hoogwaardige antracietlak, of met een grote onderplaat. Door deze onderplaat staat de bank nog steviger op zijn plek, maar is het ook makkelijk om er omheen te maaien. We hebben dan tot slot nog onze speciale boombanken, waarbij er drie ovalen banken om een boom heen geplaatst worden voor een extra, speels effect.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze banken kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen kunnen we dan bekijken welk model het beste in uw openbare ruimte past. Als u op onze website een productpagina heeft gevonden van een bank die u aanspreekt, kunt u met een druk op de knop eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Op de productpagina's vindt u ook zeer uitgebreide informatie over de betonnen banken.