Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Picknickset Standaard Rolstoeltoegankelijk

review star review star review star review star review star 5 reviews
€ 1.500,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.400,00 per stuk, bespaar 6% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht

Productinformatie

Wat houdt rolstoelvriendelijk in?

Een mooie, robuuste picknickset uit beton gegoten, met vriendelijkheid voor iedere gebruiker.
Deze picknicktafel is rolstoeltoegankelijk gemaakt. De rolstoelgebruiker kan áán tafel zitten, in plaats van ernaast. Door een extra vrije ruimte te creëren is deze picknickset voor vrijwel elke rolstoel geschikt. Het tafelblad van de betonnen standaard picknickset die rolstoeltoegankelijk is, is hoger en langer dan de reguliere picknicksets, maar natuurlijk net zo sterk. Een ieder zit op dezelfde ooghoogte, dat kletst zeker zo prettig.

Wat zijn de varianten van de picknicktafel?

Deze prachtige betonnen standaard picknickset die rolstoeltoegankelijk is uitgevoerd, is ook leverbaar in antraciet-beton en in standaard antraciet. Gaat u liever voor een zachtere zitting? Geen probleem! HeBlad maakt deze picknicksets ook met een bamboe zitting in de DeLuxe uitvoering. Ook de DeLuxe picknicksets die rolstoeltoegankelijk zijn, zijn te bestellen in de standaard betonnen kleur, de antraciet-betonnen uitvoering en de standaard antraciet versie.

Waar zijn de picknicksets te plaatsen?

Door de naturel betonnen uitvoering, past deze picknicktafel in iedere omgeving. Een natuurlijke, praktische aanvulling op het schoolplein, in het park, in het stadscentrum of op het terrein van een ziekenhuis of andere (zorg)instelling. De perfecte plek om mensen bijeen te brengen en doordat deze betonnen aanwinst rolstoelvriendelijk is, kan ook écht iedereen bij deze picknickset samenkomen. Maak deze plek nog aantrekkelijker door de picknicktafel te combineren met een spel- of speeltafel zoals bijvoorbeeld een tafeltennistafel, een voetvolleybaltafel of dam-, schaak- of ludotafel. Gezelligheid gegarandeerd!

Is een onderplaat nodig voor de picknicktafel?

Wanneer de picknicktafel op een zachtere ondergrond, bijvoorbeeld gras of zand, komt te staan, raden we aan om de picknicktafel op een stevige onderplaat te plaatsen. Omdat we zelf zowel de picknicksets als de onderplaten produceren, hebben we altijd de passende onderplaat voor bij uw picknickset en maken we deze rolstoeltoegankelijk, ongeacht de ondergrond. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.


*De onderplaat is optioneel

Specificaties

Productcode
PS.ST.RT
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
210 x 90 x 77 cm
Afmeting tafelblad
210 x 90
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
77 cm
Zithoogte
50 cm
Materiaal zitvlak
Beton
Pootafstand
111 cm ( Hart op Hart)
Gewicht
970 kg
Aantal zitplaatsen
7
Productblad Picknickset Standaard Rolstoeltoegankelijk

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-