Picknickset Standaard Rolstoeltoegankelijk

Wat houdt rolstoelvriendelijk in?

Een mooie, robuuste picknickset uit beton gegoten, met vriendelijkheid voor iedere gebruiker.
Deze picknicktafel is rolstoeltoegankelijk gemaakt. De rolstoelgebruiker kan áán tafel zitten, in plaats van ernaast. Door een extra vrije ruimte te creëren is deze picknickset voor vrijwel elke rolstoel geschikt. Het tafelblad van de betonnen standaard picknickset die rolstoeltoegankelijk is, is hoger en langer dan de reguliere picknicksets, maar natuurlijk net zo sterk. Een ieder zit op dezelfde ooghoogte, dat kletst zeker zo prettig.

Wat zijn de varianten van de picknicktafel?

Deze prachtige betonnen standaard picknickset die rolstoeltoegankelijk is uitgevoerd, is ook leverbaar in antraciet-beton en in standaard antraciet. Gaat u liever voor een zachtere zitting? Geen probleem! HeBlad maakt deze picknicksets ook met een bamboe zitting in de DeLuxe uitvoering. Ook de DeLuxe picknicksets die rolstoeltoegankelijk zijn, zijn te bestellen in de standaard betonnen kleur, de antraciet-betonnen uitvoering en de standaard antraciet versie.

Waar zijn de picknicksets te plaatsen?

Door de naturel betonnen uitvoering, past deze picknicktafel in iedere omgeving. Een natuurlijke, praktische aanvulling op het schoolplein, in het park, in het stadscentrum of op het terrein van een ziekenhuis of andere (zorg)instelling. De perfecte plek om mensen bijeen te brengen en doordat deze betonnen aanwinst rolstoelvriendelijk is, kan ook écht iedereen bij deze picknickset samenkomen. Maak deze plek nog aantrekkelijker door de picknicktafel te combineren met een spel- of speeltafel zoals bijvoorbeeld een tafeltennistafel, een voetvolleybaltafel of dam-, schaak- of ludotafel. Gezelligheid gegarandeerd!

Is een onderplaat nodig voor de picknicktafel?

Wanneer de picknicktafel op een zachtere ondergrond, bijvoorbeeld gras of zand, komt te staan, raden we aan om de picknicktafel op een stevige onderplaat te plaatsen. Omdat we zelf zowel de picknicksets als de onderplaten produceren, hebben we altijd de passende onderplaat voor bij uw picknickset en maken we deze rolstoeltoegankelijk, ongeacht de ondergrond. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.


*De onderplaat is optioneel

Specificaties

Productcode
PS.ST.RT
Aantal zitplaatsen
8 Persoons
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B)
210 x 90
Afmeting tafelblad (L x B)
210 x 90
Hoogte tafelblad
77.7 cm
Dikte tafelblad
7.2 cm
Zithoogte
52.7 cm
Gewicht
970 kg
Materiaal zitting
Beton
Pootafstand
11 cm ( Hart op Hart)
€ 1.500,00 excl. BTW
(€ 1.815,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.400,00 per stuk, bespaar 6% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten