Picknickset Standaard Antraciet Rolstoeltoegankelijk

Picknickset standaard antraciet rolstoeltoegankelijk

Deze elegante picknickset is antraciet gelakt in de kleur RAL 7016, heeft een vrije ruimte van 60 cm diep en 71 cm hoog en is speciaal ontworpen voor de toegankelijkheid van rolstoelgebruikers. Nooit meer náást een picknicktafel zitten, maar samen met niet-rolstoelgebruikers gezellig áán tafel zitten. Dat maakt deze picknickset rolstoeltoegankelijk en dé plek om iedereen samen te laten komen.

Robuuste picknickset bestand tegen weersinvloeden

Bij HeBlad produceren we alles zelf. Wij staan voor degelijkheid en gebruikersgemak. Al onze betonnen banken, speltafels en dus ook de picknicksets zijn bedoeld voor buitengebruik. Onze producten zijn bestand tegen alle weertypen en ogen zo robuust dat het niet uitlokt tot vandalisme. Robuust en stevig zonder verlies van elegantie. Omdat de producten van HeBlad vaak het verzamelpunt zijn voor samenkomsten, zijn we trots op de productie van deze picknickset standaard antraciet die rolstoeltoegankelijk is. Niemand wordt buitengesloten, allemaal samen aan tafel!

Onderhoudsvrije, betonnen picknickset

Bent u voornemens om deze picknickset te plaatsen op een plek waar niet dagelijks wordt opgeruimd en waar niet of nauwelijks toezicht is? Geen probleem. Veiligheid gegarandeerd met de tafels van HeBlad.
Door de antraciet lak waarmee deze picknickset is behandeld, is het onderhouden van de tafel gemakkelijk. Eenvoudig schoonmaken met water, eventueel met sop, en de tafel is weer als nieuw. Kiest u ook voor een betonnen onderplaat? Dan kunt u onder de tafel gemakkelijk vegen. Zo houdt u de plek gemakkelijk schoon.

Levering van de rolstoelvriendelijke picknicktafel

Vrijwel alle producten van HeBlad zijn uit voorraad leverbaar, met een levertijd tussen 0 en 4 werkweken. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw bestelling. Omdat onze producten gemaakt zijn van beton en veelal vervaardigd uit één stuk, worden ze geleverd via de laad-loskraan vanuit onze vrachtwagen. De kraan heeft een maximale reikwijdte van 5 meter, wanneer de route naar de juiste plek toegankelijk is, kan het product met een palletwagen verder worden verplaatst. Bekijk de voorwaarden voor levering of uw ruimte voldoet. Neem bij twijfel altijd contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, zodat we plaatsing op uw locatie goed kunnen laten verlopen.

*De onderplaat is optioneel

Specificaties

Productcode
PS.STA.RT
€ 1.450,00 excl. BTW
(€ 1.754,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.350,00 per stuk, bespaar 6% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten