check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Picknickset Standaard Antraciet Rolstoeltoegankelijk

review star review star review star review star review star 5 reviews
€ 1.600,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.500,00 per stuk, bespaar 6% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Picknickset standaard antraciet rolstoeltoegankelijk

Deze elegante picknickset is antraciet gelakt in de kleur RAL 7016, heeft een vrije ruimte van 60 cm diep en 71 cm hoog en is speciaal ontworpen voor de toegankelijkheid van rolstoelgebruikers. Nooit meer náást een picknicktafel zitten, maar samen met niet-rolstoelgebruikers gezellig áán tafel zitten. Dat maakt deze picknickset rolstoeltoegankelijk en dé plek om iedereen samen te laten komen.

Robuuste picknickset bestand tegen weersinvloeden

Bij HeBlad produceren we alles zelf. Wij staan voor degelijkheid en gebruikersgemak. Al onze betonnen banken, speltafels en dus ook de picknicksets zijn bedoeld voor buitengebruik. Onze producten zijn bestand tegen alle weertypen en ogen zo robuust dat het niet uitlokt tot vandalisme. Robuust en stevig zonder verlies van elegantie. Omdat de producten van HeBlad vaak het verzamelpunt zijn voor samenkomsten, zijn we trots op de productie van deze picknickset standaard antraciet die rolstoeltoegankelijk is. Niemand wordt buitengesloten, allemaal samen aan tafel!

Onderhoudsvrije, betonnen picknickset

Bent u voornemens om deze picknickset te plaatsen op een plek waar niet dagelijks wordt opgeruimd en waar niet of nauwelijks toezicht is? Geen probleem. Veiligheid gegarandeerd met de tafels van HeBlad.
Door de antraciet lak waarmee deze picknickset is behandeld, is het onderhouden van de tafel gemakkelijk. Eenvoudig schoonmaken met water, eventueel met sop, en de tafel is weer als nieuw. Kiest u ook voor een betonnen onderplaat? Dan kunt u onder de tafel gemakkelijk vegen. Zo houdt u de plek gemakkelijk schoon.

Levering van de rolstoelvriendelijke picknicktafel

Vrijwel alle producten van HeBlad zijn uit voorraad leverbaar, met een levertijd tussen 0 en 4 werkweken. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw bestelling. Omdat onze producten gemaakt zijn van beton en veelal vervaardigd uit één stuk, worden ze geleverd via de laad-loskraan vanuit onze vrachtwagen. De kraan heeft een maximale reikwijdte van 5 meter, wanneer de route naar de juiste plek toegankelijk is, kan het product met een palletwagen verder worden verplaatst. Bekijk de voorwaarden voor levering of uw ruimte voldoet. Neem bij twijfel altijd contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, zodat we plaatsing op uw locatie goed kunnen laten verlopen.

*De onderplaat is optioneel

Specificaties

Productcode
PS.STA.RT
Productblad Picknickset Standaard Antraciet Rolstoeltoegankelijk

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-