Picknickset Standaard Antraciet-Beton Rolstoeltoegankelijk

Picknickset standaard antraciet-beton rolstoeltoegankelijk

Hoe prachtig is deze picknicktafel van antraciet-beton die ook plaats biedt aan een rolstoel? Aan het hoofd van de tafel kan een rolstoelgebruiker gemakkelijk áán dezelfde tafel zitten. Omdat het tafelblad is verlengd en verhoogd, hoeft een rolstoelgebruiker niet naast de tafel te zitten, maar kan gewoon aanschuiven.

Betonnen picknickset met speciale afmetingen voor rolstoel

Door de verlenging van het tafelblad aan één kant en de aanpassing in de hoogte van het tafelblad, is ruimte gecreëerd voor het aanschuiven van een rolstoelgebruiker. Ook de zithoogte van de bijbehorende banken is aangepast, dus alle gebruikers van de picknicktafel zitten op dezelfde hoogte. Tevens is de zithoogte prefect in verhouding tot de hoogte van het tafelblad. Deze picknickset standaard antraciet-beton is rolstoeltoegankelijk en comfortabel voor iedere gebruiker.

HeBlad Picknickset: robuust, mooi en rolstoelvriendelijk

Deze degelijke, stoere uitvoering van de rolstoeltoegankelijke picknickset is gemaakt van gekleurd beton. De antraciet-betonnen uitvoering laat heel mooi de betonnen uitstraling zien, een natuurlijke variant op de naturel betonnen versie van deze picknicktafel. De beton-look blijft behouden, omdat de set is gemaakt van gekleurd beton. De kleur is niet ontstaan door het verven van de set, maar door het kleuren van het beton zelf. De picknickset is dus binnenin ook antraciet gekleurd. Deze picknickset kan ook geleverd worden in standaard antraciet, de kleur antraciet zonder de beton-look.

Fleur elk plein en park op met speltafels, picknicksets en banken van HeBlad

De speltafels, banken en picknicksets van HeBlad sieren speelpleinen, stadscentra, tuinen en parken. Combineer bijvoorbeeld deze prachtige picknickset standaard antraciet-beton rolstoeltoegankelijk met een hippe voetvolleytafel of een van de stevige betonnen banken van HeBlad. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben en ook de levering verzorgen, bent u bij ons aan het juiste adres om uw plein, tuin of park aan te kleden.
Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

*De onderplaat is optioneel

Specificaties

Productcode
PS.STAB.RT
€ 1.650,00 excl. BTW
(€ 1.996,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.550,00 per stuk, bespaar 6% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten