Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Picknickset Standaard Antraciet-Beton Rolstoeltoegankelijk

review star review star review star review star review star 5 reviews
€ 1.650,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.550,00 per stuk, bespaar 6% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Picknickset standaard antraciet-beton rolstoeltoegankelijk

Hoe prachtig is deze picknicktafel van antraciet-beton die ook plaats biedt aan een rolstoel? Aan het hoofd van de tafel kan een rolstoelgebruiker gemakkelijk áán dezelfde tafel zitten. Omdat het tafelblad is verlengd en verhoogd, hoeft een rolstoelgebruiker niet naast de tafel te zitten, maar kan gewoon aanschuiven.

Betonnen picknickset met speciale afmetingen voor rolstoel

Door de verlenging van het tafelblad aan één kant en de aanpassing in de hoogte van het tafelblad, is ruimte gecreëerd voor het aanschuiven van een rolstoelgebruiker. Ook de zithoogte van de bijbehorende banken is aangepast, dus alle gebruikers van de picknicktafel zitten op dezelfde hoogte. Tevens is de zithoogte prefect in verhouding tot de hoogte van het tafelblad. Deze picknickset standaard antraciet-beton is rolstoeltoegankelijk en comfortabel voor iedere gebruiker.

HeBlad Picknickset: robuust, mooi en rolstoelvriendelijk

Deze degelijke, stoere uitvoering van de rolstoeltoegankelijke picknickset is gemaakt van gekleurd beton. De antraciet-betonnen uitvoering laat heel mooi de betonnen uitstraling zien, een natuurlijke variant op de naturel betonnen versie van deze picknicktafel. De beton-look blijft behouden, omdat de set is gemaakt van gekleurd beton. De kleur is niet ontstaan door het verven van de set, maar door het kleuren van het beton zelf. De picknickset is dus binnenin ook antraciet gekleurd. Deze picknickset kan ook geleverd worden in standaard antraciet, de kleur antraciet zonder de beton-look.

Fleur elk plein en park op met speltafels, picknicksets en banken van HeBlad

De speltafels, banken en picknicksets van HeBlad sieren speelpleinen, stadscentra, tuinen en parken. Combineer bijvoorbeeld deze prachtige picknickset standaard antraciet-beton rolstoeltoegankelijk met een hippe voetvolleytafel of een van de stevige betonnen banken van HeBlad. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben en ook de levering verzorgen, bent u bij ons aan het juiste adres om uw plein, tuin of park aan te kleden.
Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

*De onderplaat is optioneel

Specificaties

Productcode
PS.STAB.RT
Productblad Picknickset Standaard Antraciet-Beton Rolstoeltoegankelijk

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-