Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Tafelvoetbal​

Op zoek naar een nieuw element voor uw schoolplein waar u de kinderen van uw school echt blij mee maakt? Neemt u dan eens een kijkje op de website van HeBlad. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het fabriceren van buiten speelgoed dat tegen alle weerselementen bestand is. Onze producten zijn gemaakt van onverwoestbaar beton, waardoor ze ook nog eens zo goed als onmogelijk van hun plaats te halen zijn ! Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden die HeBlad u te bieden heeft!

IJzersterke voetbaltafels van HeBlad

Op onze website, HeBlad.nl, vindt u een overzicht van alle producten die HeBlad in het assortiment heeft. U kunt daarbij denken aan onder andere onze populaire tafeltennistafels voor buiten, maar ook een buiten schaaktafel, bank en picknicktafels. Ook onze voetbaltafel is een groot succes op elk schoolplein waar deze wordt neergezet. Ons bedrijf heeft er door heel Europa al een groot aantal geplaatst! Met onze voetbaltafels wordt altijd een extra element toegevoegd aan een schoolplein. U wilt toch ook dat de kinderen op uw school zich in de pauze lekker bezig kunnen houden met leuke dingen die ook nog eens goed voor ze zijn? Bij tafelvoetbal zijn ze zonder dat ze het doorhebben bezig met hun hand-oog coördinatie, terwijl ze ook nog eens sociaal aan de gang zijn.

Tafelvoetbal voor iedereen

We willen het met onze tafel graag mogelijk maken voor iedereen om lekker een potje te voetballen. Er is binnen in school toch vaak geen ruimte voor een voetbaltafel die daar permanent moet staan, bij een buitentafel is die ruimte er meestal wel. Neem gerust een keer contact met ons op om vrijblijvend met ons de mogelijkheden te bespreken. We staan u graag te woord!