Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Over ons

HeBlad is dé producent van betonnen tafeltennistafels, banken, spel- en speeltafels. Al sinds 1989 produceren we betonnen producten. Het begon met prefab schoorstenen en in 1994 werd de eerste pingpongtafel geproduceerd. Aanvankelijk om de gaten in de productie op te vullen. Het idee van onze pingpongtafel ontstond op vakantie: daar stonden vier kunststof tafeltennistafels waarvan er 3 kapot waren. We zijn toen de betonnen pingpongtafel gaan maken, helemaal uit 1 stuk. Een succesnummer!

 

De betonnen tafeltennistafel werd al snel leverbaar in verschillende kleuren en modellen en is intussen niet meer weg te denken van schoolpleinen en campings. Naast de pingpongtafel ontwikkelden we ook betonnen banken, speltafels en picknicksets. Nadat we de Picknickset DeLuxe hadden ontworpen en deze in onze webshop stond, was onze conclusie dat het assortiment groot genoeg was. Dat idee was van kort duur want nog altijd komen er met regelmaat hele mooie, slimme, nieuwe producten bij!

 

Intussen hebben we wereldwijd al meer dan 30.000 tafels verkocht. Onze tafeltennistafels komt u overal in Europa tegen. We leveren onze producten zelf, zo kunnen we de beste service verlenen aan onze klanten. Maar onze producten gaan ook overzee, u vindt ze zelfs in Chili, Australië en Saoedi-Arabië. Daar leveren we niet zelf, we versturen ze per boot.

 

In 2022 zijn Theo en zijn dochter Karin van der Heijden met hun bedrijf HeBlad verhuisd naar een fantastisch nieuw pand. In deze hal is de productielijn efficiënter en is er ruimte om verder te groeien. Maar de aandacht voor de klant staat altijd voorop. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.3 en daar zijn we trots op, dat is waar we het voor doen!