Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Accessoires

Startpakket tafeltennisbatjes en pingpongballetjes

Pingpongtafel

Producten bekijken
Tafelvoetbalballetjes 6 stuks

Voetbaltafel

Producten bekijken
Rechte Bamboe plank

Picknicksets

Producten bekijken

Extra pionnen nodig voor uw speltafel? Een plank van de DeLuxe bank beschadigd of stang krom? Of liever poppen in een andere kleur in uw voetbaltafel? Alle benodigdheden vindt u op deze website. 

 

Accessoires bij de tafeltennistafel

We leveren standaard batjes en balletjes bij de tafeltennistafels. Een set bestaat uit vier batjes in mooie felle kleuren compleet met 2 balletjes. De tennisbatjes zijn van kunststof en weerbestendig. De batjes zijn óók apart te bestellen en verkrijgbaar in een doos met tien sets of als combinatie van batjes en balletjes in een Startpakket. Balletjes zijn verkrijgbaar in een zakje van zes stuks, maar ook in een doos met 120 balletjes. 

 

Extra balletjes en reserveonderdelen van de voetbaltafel

De HeBlad voetbaltafel bestaat uit vele verschillende onderdelen. Wij kunnen u al deze elementen ook los leveren zoals voetbalpoppen, scorebalkjes, stangen en rubbers. Voor als er onverhoopt een onderdeel beschadigd is of wanneer u de voetbalpoppen een andere kleur wilt geven: ze zijn leverbaar in de kleuren zwart, wit, geel, groen, blauw, paars, rood en oranje. Leuk in de kleuren van de plaatselijke voetbalclub!

 

Pionnen, schaakstukken, backgammon- en damstenen

Natuurlijk leveren we onze speltafels compleet met de bijbehorende stukken. Maar het is wel handig dat deze ook later nog bij te bestellen zijn. De schaakstukken zijn van hout. Ter indicatie: de hoogte van de koning is bijna 9 centimeter. Voor het dam- en backbammonspel leveren we de witte en zwarte stenen en voor Ludo kunt u vrolijk gekleurde pionnen bestellen. Ook de dobbelstenen uiteraard!

 

Onderdelen ter reparatie

Onze producten zijn robuust en stevig maar wanneer er toch iets stuk gaat of beschadigd is, kunt u dat in de meeste gevallen gemakkelijk zelf herstellen. Bestel de nodige onderdelen in onze webshop, volg de instructie(video) en in een handomdraai staat alles er weer netjes bij! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee!

 

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->