Betonbank Standaard Ovaal

Betonnen bank naturel beton ovaal

Deze ovale betonbank is massief, praktisch en prachtig! De producten van HeBlad staan bekend om hun robuustheid, onverwoestbaarheid, maar zeker ook om hun praktische en mooie toepassingen. Deze naturel betonnen bank in ovale uitvoering is hierop geen uitzondering. Met zijn hoge druksterkte en fraaie vormgeving is deze betonbank naturel beton ovaal een veilige, praktische en fraaie aanvulling op uw locatie.

Zeer sterke betonbank ovaal in de kleur naturel beton

Doordat deze betonnen bank vervaardigd is uit kwalitatief hoogwaardig c45/55 beton, heeft dit pareltje een hele hoge druksterkte. De betonnen bank is gemaakt uit één stuk naturel beton en weegt ruim 600 kg, wat de bank ongevoelig maakt voor vandalisme en uw locatie of faciliteit veiligheid biedt. Voor extra stabiliteit kan HeBlad zelfs een bijpassende betonnen onderplaat leveren.

Mooi door eenvoud: ovaal bankje voor buiten

Met zijn subtiele ovale vorm is deze betonnen bank van naturel beton een echte versiering voor uw plein, park of tuin. De ovale vorm geeft een speels karakter aan de bank en kan met meerdere banken in bijvoorbeeld een cirkel gezet worden of als een slinger over het schoolplein golven. Ook kan deze mooie bank een fraaie afscheiding zijn voor uw border of zandbak. Gaat uw voorkeur uit naar een andere uitvoering? Ga dan voor de betonbank standaard of maak een andere kleurkeuze zoals de bank standaard antraciet-beton ovaal.

Zitgenot in de buitenlucht op robuust betonbankje

Het hoogwaardige naturel beton waaruit de betonbank is gemaakt, biedt weerstand tegen alle weersinvloeden en is gemakkelijk in onderhoud. De betonbank is speciaal ontwikkeld om zitcomfort te bieden aan de gebruikers in de buitenlucht. Met een ideale zithoogte en -diepte kunnen op de betonbank standaard ovaal probleemloos vier volwassenen zitten.

Combineer betonnen bankje met betonnen tafeltennistafel of andere speltafel

De mogelijkheden om de betonbank standaard ovaal te combineren met andere speltafels, banken of picknicksets zijn oneindig. Denk bijvoorbeeld aan onze betonnen tafeltennistafel, voetvolleybal tafel of speltafel. Informeer naar alle keuzes, door contact met ons op te nemen, we helpen u graag!

Specificaties

Productcode
BB.ST.OV
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B x H)
185 x 70 x 50 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
610 kg
Materiaal zitting
Beton
Aantal zitplaatsen
4
€ 700,00 excl. BTW
(€ 847,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 600,00 per stuk, bespaar 14% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten