Betonbank Standaard Antraciet-Beton Ovaal

Betonbank Standaard Ovaal in Antraciet-Beton

Gebruik deze ovale betonbank in de kleur antraciet-beton als zitgelegenheid, als afscheiding of als beveiliging. Door zijn robuustheid misstaat deze bank nergens. De betonnen bank met ovale vorm is een prachtige aanvulling op de tuin, het park, het stadcentrum of het parkeerterrein. Deze bank is ideaal om zitplaatsen te bieden aan voorbijgangers, maar ook ter voorkoming van inbraak of ter afscheiding van een gedeelte van uw locatie.

Ovale bankje van beton is praktische, speelse aanvulling.

Een stevige zit en robuust uiterlijk maken van deze betonnen bank een degelijke plek om vier mensen op te laten plaatsnemen. Een gezellige samenkomst in een comfortabele zitpositie. Doordat de bank gestort is in antraciet gekleurd beton, is de kleur terug te zien in de gehele bank.

Combineer betonnen bankje met andere outdoor bankjes en speltafels

Omdat de producten van HeBlad speciaal voor buitengebruik worden ontworpen, is deze betonnen bank voor de openbare ruimte, perfect te combineren met de speltafels, andere banken en picknicksets van HeBlad. Maak bijvoorbeeld een cirkelvorm met meerdere betonnen ovale banken in dezelfde kleur of juist in de kleur naturel beton of antraciet gelakt. Of geef uw locatie een extra dimensie door een voetvolley tafel, tafelvoetbaltafel of betonnen pingpongtafel te plaatsen, zodat de betonnen bank een rustplaats is voor kijkers of rustende sporters.

Levering betonnen bank

HeBlad produceert in eigen beheer en levert hierdoor bijna altijd uit voorraad. We hanteren een levertijd van 0 tot 4 werkweken, u hoeft dus nooit lang te wachten op uw bestelling. Vanwege het gewicht van de betonnen bank, wordt deze afgeleverd via de laad-loskraan op onze vrachtwagen. Het is van belang dat onze chauffeur met de vrachtwagen dichtbij de plek kan komen waar de betonnen bank geplaatst gaat worden.
Neem voor de voorwaarden van levering altijd contact op met HeBlad. We bespreken dan de manier van leveren, dat voorkomt eventuele onaangename verrassingen. Wij stellen alles in het werk om naar uw tevredenheid te leveren en zullen u bijvoorbeeld adviseren of een betonnen onderplaat in uw geval aan te raden is.

Specificaties

Productcode
BB.STAB.OV
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B x H)
185 x 70 x 50 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
610 kg
Materiaal zitting
Beton
Aantal zitplaatsen
4
€ 775,00 excl. BTW
(€ 937,75 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 675,00 per stuk, bespaar 12% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten