Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Picknickset DeLuxe

review star review star review star review star review star 54 reviews
€ 1.450,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.350,00 per stuk, bespaar 6% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Picknickset DeLuxe

Wat wordt verstaan onder een picknickset?
Een tafel met daaraan vastgemaakt vaak twee zitbanken, aan weerszijden één bank, wordt een picknickset genoemd. HeBlad is koploper in het aanbod picknicksets, in diverse kleuren, uitvoeringen en maten. Maar altijd is de basis beton, bestand tegen alle weersinvloeden en vandalisme.
Betonnen Picknickset DeLuxe
Deze picknickset is vervaardigd uit één stuk stevig, naturel beton. Voor extra zitcomfort is de betonnen picknickset uitgerust met bamboe planken van 4 cm dik als zitgedeelte. Omdat, net als het beton, het bamboe ook weersbestendig is, kan ook de picknickset DeLuxe een leven lang buiten staan. Omdat de bamboe zittingen blind zijn gemonteerd, zijn deze niet gemakkelijk van de picknickset te verwijderen. Vandalisme onvriendelijk, een lust voor het oog en een heerlijke plek om te zitten.

Waar staan betonnen picknicksets?

Omdat de producten van HeBlad speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor buitengebruik, is deze picknickset vaak te vinden op locaties als schoolpleinen, parken, campings, rustplekken in de natuur en sportterreinen. Vanwege het fraaie uiterlijk zijn de betonnen picknicksets ook een perfecte aanvulling op uw eigen tuin of bedrijventerrein. Chic en praktisch komen samen in de picknickset DeLuxe.

De onderplaat voor de picknickset DeLuxe

Het gewicht van de picknickset DeLuxe is maar liefst 720 kg. Voor het plaatsen van de set zijn dan ook de nodige vereisten, waaronder de leveringsvoorwaarden. Maar ook de ondergrond is van belang. Wanneer de betonnen picknickset DeLuxe op een wat zachtere ondergrond wordt geplaatst raden wij aan om een onderplaat te gebruiken, waarop de picknickset geplaatst wordt. Deze onderplaat is optioneel. Twijfelt u over het gebruik van een onderplaat, neemt u dan contact met ons op. Wij denken met u mee wat voor u de beste oplossing is.
Uitbreiding op de picknickset DeLuxe
Door de chique maar natuurlijke uitstraling van de picknickset DeLuxe is de set heel goed te combineren met de betonnen banken van HeBlad. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten, leveringsvoorwaarden of advies over locaties en plaatsingen.

Specificaties

Productcode
PS.DL
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
180 x 187 x 75 cm
Afmeting tafelblad
180 x 90 cm
Hoogte tafelblad
74.7 cm
Dikte tafelblad
7.2 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
720 kg
Materiaal zitvlak
Bamboe
Pootafstand
111 cm (hart op hart)
Productblad Picknickset DeLuxe
Detailtekening Picknickset DeLuxe

Vaak samen gekocht

Picknickset Standaard

Picknickset Standaard

€ 1.400,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Onderplaat Picknickset

Onderplaat Picknickset

€ 725,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Picknickset DeLuxe Ovaal

Picknickset DeLuxe Ovaal

€ 1.750,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Gemeentewerf

10

Goed en duurzaam product, waarbij we, na het plaatsen, ook bijna geen werk meer hebben aan het onderhoud van de ondergrond.

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-