Picknickset DeLuxe Antraciet

Picknickset DeLuxe Antraciet

De strakke en comfortabele picknickset DeLuxe Antraciet
Comfortabel zitten met meerdere personen aan een prachtige picknickset zonder zorgen voor diefstal of vernieling van de set. De picknickset is speciaal ontworpen en gemaakt om jarenlang dienst te doen in de buitenlucht en kan prima geplaatst worden op bewaakte en onbewaakte terreinen, parken of in tuinen. Maar hoeveel ruimte is nodig voor een picknickset? Houd rekening met de afmeting van 180 x 187 x 75 cm voor de hele set en reserveer extra ruimte om om de picknickset heen te bewegen. Neem voor de zekerheid contact met ons op als u twijfelt over de ruimte die u heeft.

Wat is een goede picknickset?

Voor het bepalen van de juiste picknickset is het belangrijk te weten wat de zithoogte en tafelhoogte zijn en hoe deze in verhouding staan met elkaar. Bij de picknicksets van HeBlad kunt u uitgaan van de perfecte verhoudingen en een comfortabele zithouding. Omdat de picknickset DeLuxe antraciet gegoten is uit één stuk beton met de chique bamboe zittingen, is de set uitermate geschikt voor de buitenlucht. Ongevoelig voor weersinvloeden en vandalisme en door de strakke coating is en blijft de kleur antraciet prachtig en is de set ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken.

Betonnen picknicksets van HeBlad

De keuze uit betonnen picknicksets bij HeBlad is groot. Wanneer de bamboe zittingen niet uw smaak zijn, kunt u kiezen voor volledig betonnen picknicksets. We hebben voor u ook de picknickset standaard antraciet beton ovaal, als uw smaak of de omgeving meer neigt naar ronde vormen. De kleuren waarin de verschillende picknicksets worden aangeboden zijn naturel beton, antraciet beton of antraciet gelakt. Bekijk in alle rust ons aanbod en neem contact op als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste set.

Contact met HeBlad

Het assortiment van HeBlad is enorm en wij begrijpen dat het u soms duizelt. Wat is de juiste picknickset voor mijn locatie? Wat zijn de leveringsvoorwaarden? Welke speltafels heeft HeBlad? Neem voor al uw vragen of ideeën contact met ons op, we helpen u graag verder.
 

Specificaties

Productcode
PS.DL.A
Kleur
Antraciet gelakt, RAL 7016
Afmetingen (L x B x H)
180 x 187 x 75 cm
Afmeting tafelblad (L x B)
180 x 90 cm
Hoogte tafelblad
74.7 cm
Dikte tafelblad
7.2 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
720 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Pootafstand
111 cm (hart op hart)
€ 1.475,00 excl. BTW
(€ 1.784,75 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.375,00 per stuk, bespaar 6% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Tank Opslag Verbeke NV Picknickset DeLuxe Antraciet 19-10-2017 Hemiksem
Camping Park Metsu Picknickset DeLuxe Antraciet 26-08-2013 Bredene

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten