Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Tafelvoetbalspel stevig​

U heeft vast wel gezien dat er op sommige schoolpleinen naast de traditionele speeltoestellen als wip, glijbaan en klimrek, ook steeds vaker andere spellen staan. Ons outdoor tafelvoetbalspel bijvoorbeeld. Ons tafelvoetbalspel is stevig genoeg om niet alleen de weerelementen te weerstaan. Het stevige tafelvoetbal is namelijk gemaakt van een enkel stuk beton, waardoor het ijzersterk is. Natuurlijk zitten er bij elk tafelvoetbalspel ook losse elementen als de poppetjes en de stangen waar de poppetjes mee rondgedraaid worden. Deze zijn bij ons gemaakt van gehard kunststof en roestvrij staal. Dit geldt ook voor alle schroeven die bij de tafels zijn gebruikt. Hierdoor kunnen wij u een stevig tafelvoetbalspel leveren waarvan we zeker zijn dat de kinderen op uw school of in uw buurt er lang plezier aan zullen beleven.

Veel plezier met onze stevige tafelvoetbal kast

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ons onverwoestbare tafelvoetbalspel voor buiten. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten. Samen met u kunnen we bekijken waar ons tafelvoetbalspel het beste bij u tot zijn recht zou komen en bespreken we graag de mogelijkheden om ons spel te personaliseren. U kunt namelijk uit meerdere kleuren kiezen voor de voetballetjes in het spel. Op onze website kunt u hier ook meer informatie over vinden, evenals over onze vele andere producten. Naast buitenspellen hebben we ook bijvoorbeeld picknickbanken en tafels in ons assortiment.