Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning

Betonbank zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning

De betonnen zitbank zien we tegenwoordig overal. In het park, aan een fietsroute, bij een speeltuin, in het bos of op een schoolplein. Een betonnen zitbank is een perfect plekje om even uit te rusten, samen buiten gezelschap op te zoeken en om van de natuur te genieten. Op deze website kunt u meer informatie vinden over deze betonnen zitbank, de varianten hierop en bijpassende producten.

Kwaliteit van de betonnen zitbank

Doordat de betonnen zitbank van HeBlad, net als de andere betonnen producten, gemaakt is van zeer sterk beton is de betonnen zitbank zeer degelijk en sterk en is vernieling nauwelijks mogelijk. Door de betonnen onderplaat die samen met dit betonnen bankje een geheel vormt, krijgt u veel minder last van viezigheid, gras of modder onder uw bankje. En rommel is makkelijker weg te vegen en op te ruimen dan op een ondergrond van bijvoorbeeld gras of bos. 

Verschillende varianten van de betonnen zitbank

De betonnen zitbank kunt u verkrijgen in verschillende kleuren. Deze set is in de kleur Naturel Beton. De andere kleuren zijn: Antraciet en Antraciet-Beton. Deze variant in Naturel Beton beschikt over een onderplaat en heeft geen leuning. Natuurlijk hebben we ook bankjes met leuning in het assortiment. Evenals Picknickbanken en bankjes met een ronding.

Duurzaam bankje

Deze betonnen zitbank is onze DeLuxe zitbank. De zitting is gemaakt van hoogwaardig geperst bamboe. Bamboe is een houtsoort dat zeer snel groeit en daardoor vrijwel onuitputtelijk en zeer duurzaam. Het materiaal is ook nog eens zeer sterk. Ideaal voor onze bankjes.

Combineren van de betonnen zitbank

De producten van HeBlad zijn zeer goed te combineren. Bijvoorbeeld kunt u de betonnen zitbank plaatsen bij een pingpongtafel of een voetvolleybal tafel. Maak van het park in uw gemeente, het sportpark of speeltuin op die manier een uitnodigende plek. Een plek om elkaar te ontmoeten, actief bezig te zijn en heerlijk te verblijven in de gezonde buitenlucht.

Vragen

Heeft u vragen over betonnen zitbank DeLuxe met onderplaat zonder leuning of over een ander product? Kijk dan bij onze veel gestelde vragen of neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Deze banken met vaste onderplaat komen in het maaiveld te liggen. Wanneer het zandbed op hoogte klaar ligt, kunnen we het bankje met de kraan op de juiste plek leggen, mits dit binnen 5 meter vanaf onze vrachtwagen is.


 

Specificaties

Productcode
BB.DL.OP.ZL
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B)
220 x 120 cm
Zithoogte
47,5 cm
Gewicht
1200 kg
Materiaal zitting
Bamboe
Aantal zitplaatsen
4
€ 900,00 excl. BTW
(€ 1.089,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 800,00 per stuk, bespaar 11% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Gemeentewerf Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning 15-09-2023 Damwâld
Gemeente Korendijk Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning 20-12-2018 Piershil
Gemeente werken Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning 22-03-2018 Buitenpost
Gemeente Korendijk Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning 10-01-2017 Piershil
WOLFF GmbH & Co. KG Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning 08-06-2016 Ilsfeld
Gemeente werf Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning 11-11-2015 Zuidbroek
Vitens N.V. - Productiebedrijf Amersfoortseweg Betonnen zitbank DeLuxe met Onderplaat zonder Leuning 18-09-2023 Apeldoorn

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten