Set Ondervoet beton voor diverse tafels

Set ondervoeten beton

Om de druk van de robuuste speltafels van HeBlad beter te verdelen, om inzakken van de tafel in de ondergrond tegen te gaan, hebben we ondervoeten ontwikkeld. De afmeting van de set is 122,5 x 20 x 6,5 cm en is daardoor geschikt voor onze pingpongtafels, voetvolleytafels en tafelvoetbaltafels. Doordat de ondervoeten breder zijn dan de poten van de tafels, zakken ze minder snel weg in de grond waarop ze staan. De ondervoeten zijn gemakkelijk te monteren aan de onderkant van de poten en zijn gemaakt uit het welbekende stevige HeBlad-beton. 

Set ondervoeten of onderplaat

Omdat juist onze pingpongtafels zware producten zijn, kan het zijn dat voor uw ondergrond de set ondervoeten niet toereikend is ter voorkoming van inzakken. Daarvoor hebben we complete onderplaten bedacht, die perfect passen onder onze pingpongtafels. Door het gebruik van de onderplaat versterkt u de ondergrond en beschermt u de pingpongtafel tegen ongewenst gras of onkruid.

Als u twijfelt wat voor u de beste oplossing is tegen verzakken, neem dan contact met ons op. Zowel voor de set ondervoeten als voor de onderplaat geldt gratis bezorging in Nederland en de gemiddelde levertijd is slechts 10 werkdagen.

Meer mogelijkheden met een set ondervoeten

Omdat de set ondervoeten geschikt is voor meerdere speltafels van HeBlad, hoeft u zich geen zorgen meer te maken of de ondergrond van uw locatie geschikt is voor een voetvolleytafel. Deze set maakt het ook voor u mogelijk om eindelijk die tafelvoetbaltafel te plaatsen. Bestel gerust de langgekoesterde pingpongtafel. Niets houdt u meer tegen.

Contact met HeBlad

Wij gunnen iedereen een speltafel, picknickset of betonbank van HeBlad. Daarom blijven we steeds in ontwikkeling en luisteren we naar u. Door het produceren van de set ondervoeten en de onderplaten, hebben weer meer locaties de mogelijkheid om de producten van HeBlad te plaatsen. Bent u nieuwsgierig naar onze producten en wilt u weten wat op uw terrein mogelijk is? Neem contact met ons op.

Specificaties

Productcode
OV.PP.SET
Gewicht
38 kg
€ 150,00 excl. BTW
(€ 181,50 incl. BTW)
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Laatste review

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten