check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Betonbank Standaard Antraciet-Beton

review star review star review star review star review star 5 reviews
€ 650,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 550,00 per stuk, bespaar 15% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Reviews

Productinformatie

Antraciet betonnen bankje voor buiten

Dit betonnen bankje is door zijn eenvoud en degelijkheid ideaal voor buiten. Uit één stuk vervaardigd en gegoten uit antraciet beton, dat maakt dat dit betonnen bankje perfect is voor buiten. De antraciet-kleur blijft altijd mooi, ongeacht aan welke weersinvloeden hij wordt blootgesteld. Een mooi, stevig en praktisch sieraad voor uw tuin, plein, park of terrein. Door zijn strakke uiterlijk is deze betonbank aantrekkelijk voor iedere omgeving en is hij multifunctioneel in te zetten.

Antraciet betonnen bankje is multifunctioneel

Met een ideale zithoogte van 49,7 cm is deze antraciet betonbank een heerlijke bank om op te zitten, dat kan zelfs met 4 personen tegelijk. Door de oppervlakteafmeting van het zitvlak (175 x 30 cm) is de bank ook prima te gebruiken om attributen op uit te stallen.
Naast de zitmogelijkheid en het gebruik als tafel, kan de betonbank met zijn 600 kg aan degelijkheid ook perfect dienen als beveiliging tegen ramkraken of inbraak. Of als afscheiding tussen verschillende ruimtes of gebieden.

Combineer betonbank met betonnen speltafel

De antraciet betonnen bank voor buiten kan heel gemakkelijk gecombineerd worden met andere banken en speltafels van HeBlad. Plaats bijvoorbeeld meerdere antraciet betonnen banken bij elkaar of wissel af met een betonbank standaard in naturel beton. Alle betonnen producten van HeBlad zijn ontworpen en geproduceerd om levenslang buiten dienst te doen. Bij bestelling van een extra betonbank voor buiten, ontvangt u maar liefst 17% korting en bezorging is gratis.

Plaatsing van betonnen bankje

HeBlad ontwerpt, produceert en levert producten van hoogwaardige kwaliteit in eigen beheer. Het plaatsen van het antraciet betonnen bankje gebeurt, onder leveringsvoorwaarden, op de plek die u wenst. Mocht de ondergrond waarop de bank geplaatst moet worden niet of niet helemaal geschikt zijn, dan is het raadzaam om de betonbank te plaatsen op een onderplaat. Deze is speciaal gemaakt voor meer stabiliteit en past perfect bij de bank vanwege dezelfde kleur- en materiaalsamenstelling.

Laat u informeren en bestel direct online

Heeft u vragen over de betonbank of de andere producten van HeBlad? Neem dan contact met ons op, we hebben alle expertise in huis om uw vragen te beantwoorden. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u ook direct online bestellen. Onze levertijden zijn kort, u zit gemiddeld al na tien werkdagen op uw antraciet betonnen bank voor buiten.

Specificaties

Productcode
BB.ST.AB
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen totale oppervlakte
180.2 x 47.5 cm
Afmetingen zitvlak
175 x 30 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
600 kg
Materiaal zitting
Beton
Aantal zitplaatsen
4
Productblad Betonbank Standaard Antraciet-Beton
Detailtekening Betonbank Standaard Antraciet-Beton

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Reviews

Stichting Yuerta

10

het weer is er nog niet naar helaas maar ik denk dat het nu druk gaat worden buiten dat de kinderen op onze school heerlijk kunnen zitten

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-