Onderplaat Pingpongtafel Antraciet-Beton

Onderplaat Antraciet Beton

De pingpongtafels van HeBlad zijn legendarisch, overal ter wereld komt u ze tegen. Van campings in Frankrijk en parken in België tot sportterreinen in Nederland, iedereen heeft er wel eens een gezien. Door de stevigheid en het robuuste uiterlijk kunnen de tafels in elke omgeving in de buitenlucht worden geplaatst. Gegarandeerd jarenlang spelplezier voor jong en oud. Om de ondergrond van de pingpongtafel netjes te houden en om de tafel stabiel te plaatsen, hebben we speciaal voor onze pingpongtafels een onderplaat ontworpen.

Onderplaat voor pingpongtafels

Met een formaat van 179 x 299 x 10 cm houdt u de ruimte onder de pingpongtafel rechthoekig en de pingpongtafel afgeronde hoeken vrij van ongewenst gras en onkruid. De kleur antraciet beton geeft een chique uitstraling en is gemaakt van hetzelfde materiaal als de andere antraciet betonnen producten van HeBlad. Dat maakt de onderplaat zeer geschikt voor plaatsing onder de pingpongtafel antraciet beton en de pingpongtafel afgerond antraciet beton. Vanwege de afmeting kunt u ook kiezen om de onderplaat antraciet beton juist te gebruiken als contrast voor de pingpongtafels naturel of de pingpongtafel antraciet gelakt.
Dez onderplaat wordt ook toegepast onder een voetvolleybaltafel van HeBlad.

Levering van de onderplaat

De onderplaat is uit één stuk vervaardigd en wordt geleverd met een kraan. Bekijk daarom altijd vooraf of uw locatie voldoet aan de leveringsvoorwaarden of neem contact met ons op.

Onderplaat en banken.

De onderplaat biedt stabiliteit aan de producten op een minder vlakke of instabiele ondergrond. Daarom kunnen ook onze banken en andere speltafels geplaatst worden op de onderplaat. Combinaties van verschillende producten van HeBlad zijn zeker mogelijk en zullen een aanvulling zijn op uw terrein. Wij leveren jarenlang spelplezier en geven toeschouwers en passanten een heerlijk rustmoment.

Contact met HeBlad

Wilt u ook zeker zijn van onderhoudsvriendelijk plezier en tevens een blikvanger op uw locatie plaatsen? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en uw wensen. Neem contact met ons op en we bespreken de opties.

Specificaties

Productcode
OP.PP.AB
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B x H)
299 x 179 x 10 cm
Gewicht
1270 Kg
Afwerking oppervlakte
Glad beton
Hijsvoorziening
Schroefhulzen M16 per lange zijde 2 stuks
Bevestigingsvoorbereiding
Gaten tbv bouten M16
€ 900,00 excl. BTW
(€ 1.089,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 800,00 per stuk, bespaar 11% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
La Deviniere ASBL Onderplaat Pingpongtafel Antraciet-Beton 09-04-2021 Farciennes

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten