Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Tafeltennis batjes Pastel, set van 4

review star review star review star review star review star reviews
€ 18,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Zachte kleuren tafeltennisbatjes

Met dezelfde kwaliteit als de reguliere batjes, hebben we nu de uitvoering in de pastelkleuren roze en blauw. Een zachtere benadering van het tafeltennisspel. Deze set van vier batjes en twee balletjes past bijvoorbeeld heel goed bij de lage pingpongtafel van HeBlad, speciaal voor de jongste kinderen. De onderbouw leerlingen zullen zich prima kunnen identificeren met de lage tafel en zachte kleuren van de batjes. Maar de keuze kan natuurlijk ook gewoon gemaakt worden op basis van smaak.

Waar worden tafeltennisbatjes en balletjes van gemaakt

Zowel de batjes als de balletjes worden gemaakt van kunststof. Dit maakt ze ideaal voor buitengebruik: ze kunnen tegen een stootje en zijn niet gevoelig voor extreme weersomstandigheden. Het kunststof is heel gemakkelijk schoon te maken, gewoon met schoonmaakmiddel of afwasmiddel en warm water.
Hoeveel levertijd zit er op de tafeltennisbatjes roze en blauw? De levertijden van HeBlad zijn kort. Bestelt u een accessoire, dan verzenden we deze al direct de volgende werkdag. Heeft u de tafeltennisbatjes samen met een pingpongtafel besteld, dan ontvangt u de set batjes tegelijk met de tafel.

Wat is het alternatief voor de tafeltennisbatjes roze en blauw

Smaken verschillen. Daarom hebben we naast deze pastel-set tafeltennisbatjes ook de meer standaard kleuren rood, geel, groen en blauw. Deze vier kleuren zitten in één set met twee balletjes.
U kunt deze standaard set kan ook in groot-verpakking worden aanschaffen. Het startpakket batjes en balletjes bestaat uit 100 balletjes en 10 batjes. Of u bestelt een set van 10 kunststof batjes, waarbij een set bestaat uit 4 batjes en 2 balletjes.

Stel uw vraag aan HeBlad

Heeft u vragen over onze accessoires, tafeltennistafels of andere speltafels? Neem dan contact met ons, we adviseren u graag.

Specificaties

Productcode
B.S1.pastel
Materiaal
Kunststof
Productblad Tafeltennis batjes Pastel, set van 4

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->