Tafeltennis batjes, set van 4

Tafeltennis batje Kunststof (set van 4)

Om optimaal gebruik te maken van uw pingpongtafel heeft u een tafeltennis batje en balletje nodig. Bij HeBlad kunt u bij uw pingpongtafel ook de nodige accessoires bestellen. Deze set bestaat uit 4 tafeltennis batjes in verschillende kleuren en 2 pingpong balletjes.

Tafeltennis batjes voor buitengebruik

De tafeltennis batjes zijn ideaal voor buitengebruik. Ze zijn van kunststof en daardoor zijn de batjes zeer stevig en kunnen ze tegen een stootje. Wel zo handig als groepen kinderen hiervan gebruik gaan maken. Doordat de pingpong batjes van kunststof zijn, zijn ze gemakkelijk afwasbaar. Dat is zeer welkom bij grootschalig gebruik op scholen en bijvoorbeeld campings. De tafeltennis batjes zijn met een eenvoudig schoonmaak- of afwasmiddel schoon te maken. U hoef niet bang te zijn dat een pingpong batje hierdoor de kleur verliest.

Tafeltennis batjes in felle kleuren

Deze tafeltennis batjes zijn beschikbaar in vier verschillende felle kleuren, namelijk geel, groen, rood en blauw. Deze kleuren zijn aantrekkelijk voor kinderen. Ze pakken de batjes eerder en gaan zo eerder actief spelen. Maar dat is niet de enige reden. Door de felle kleuren zijn de batjes goed zichtbaar en kunt u ze makkelijk terugvinden wanneer kinderen ze op een willekeurige plek laten liggen.

Accessoires bij tafeltennistafel

De pingpong batjes bestelt u gemakkelijk op onze website. Naast deze set van 4 batjes met 2 balletjes kunt u ook kiezen uit een pakket met daarin 8 van deze sets of 10 van deze sets. Of kies voor het starterspakket. Een doos met maar liefst 120 pingpongballetjes en 10 tafeltennisbatjes in de kleuren rood, geel, blauw en groen. De pingpongballetjes zijn per 6 of per 100 verkrijgbaar. Voor onze andere spel- en speeltafels vindt u ook de nodige accessoires: schaakstukken, damstenen, tafelvoetbalpoppetjes en -balletjes: bekijk onze pagina over de verschillende accessoires.

Specificaties

Productcode
B.S1
€ 15,00 excl. BTW
(€ 18,15 incl. BTW)
Let op, bij losse bestelling van accessoires:
Vandaag besteld en betaald, volgende werkdag verzonden.

Laatste review

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten