Tafeltennis batjes, 10 sets

Nooit meer misgrijpen met deze kunststof batjes

Voorkom dat er niet gespeeld kan worden op de tafeltennistafel. Met deze voorraad van 10 sets batjes en balletjes, grijpt u nooit mis. Omdat de sets los van elkaar zijn verpakt, vier batjes met twee balletjes, zijn deze kunststof sets ook heel goed door te verkopen in bijvoorbeeld de campingwinkel. U biedt uw klanten hiermee extra speelgenot tijdens hun verblijf op uw camping.

Accessoires van HeBlad

Bij iedere speltafel, pingpongtafel, voetvolleytafel of tafelvoetbaltafel van HeBlad horen accessoires om het spel goed te kunnen spelen. Elke tafel wordt standaard geleverd met de bijbehorende accessoires, maar deze onderdelen zijn tevens los bij te bestellen. Zo verzekert u zich ervan dat u altijd de juiste materialen heeft om de spellen te kunnen spelen. Net als de speltafels van HeBlad, zijn ook de accessoires gemaakt van grondstoffen die buiten gebruikt kunnen worden, zonder hun kleur of vorm te verliezen. HeBlad staat voor degelijkheid en eerlijkheid.

Wat is de levertijd van de kunststof batjes (10 sets)

Wanneer u uw bestelling plaatst, verzenden wij de volgende werkdag direct uw bestelling. Wanneer u de accessoires heeft besteld bij een speltafel, dan bezorgen we alles in één levering. Omdat we alles in eigen beheer ontwerpen, produceren en leveren, zijn de levertijden kort en is de communicatie scherp. Heeft u vragen over de leveringsvoorwaarden, producten of accessoires van HeBlad, neem dan contact met ons op.

 

Specificaties

Productcode
B.DS10
€ 125,00 excl. BTW
(€ 151,25 incl. BTW)
Let op, bij losse bestelling van accessoires:
Vandaag besteld en betaald, volgende werkdag verzonden.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten