Pingpongtafel Laag Afgerond Groen

Betonnen Pingpongtafel laag model

We hebben onze welbekende betonnen pingpongtafel aangepast, speciaal voor kinderen van 5 tot ongeveer 8 jaar. Vanaf 5 jaar ontwikkelen kinderen hun balgevoel. Dat wilt u natuurlijk stimuleren! Een reguliere tafeltennistafel is net te hoog om een bal goed terug te kunnen spelen. Kinderen krijgen zelfs de bal vaak in het gezicht, en dat schrikt af. De lage betonnen pingpongtafel is dé oplossing. Dit lage model heeft afgeronde hoeken voor extra veiligheid. Mooie bijkomstigheid van deze pingpongtafel: voor de grotere en oudere kinderen is deze pingpongtafel perfect in te zetten voor een spelletje voetvolleybal of ‘rond de tafel’.

Pingpongtafel of voetvolley

Door de verlaging van de tafel kan deze ingezet worden voor meerdere spellen. Wanneer kiest u voor deze of juist een andere speltafel van HeBlad? Elke speltafel, picknickset of bank van HeBlad is vervaardigd uit één stuk beton en is gegarandeerd robuust, stevig en heeft een lange levensduur. Wordt er veel voetvolley gespeeld, dan hebben we daar een speciale tafel voor. Hierop kan het spel precies volgens de regels gespeeld worden. Maar ook de oersterke lage pingpongtafel kan hiervoor worden ingezet.

Pingpongtafel laag in verschillende uitvoeringen

Alle pingpongtafels en voetvolleytafels zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, naturel en antraciet. Dit geldt ook voor de lage pingpongtafel met afgeronde hoeken. Voor iedere locatie een passende kleur.

Onderplaat bij pingpongtafel laag

Is een onderplaat voor de pingpongtafel laag aan te raden? Om de stabiliteit van de pingpongtafel te garanderen en het gebied om de tafel heen netjes te houden, kunt u ervoor kiezen om een onderplaat bij te bestellen. Deze onderplaat is optioneel en wordt niet standaard meegeleverd. Twijfelt u over de ondergrond waarop u de speltafel wilt plaatsen of heeft u vragen over het onderhoud van de tafel of ondergrond? Neem dan contact met ons op. We kunnen u adviseren over de onderplaat en weten alles van de leveringsvoorwaarden van de pingpongtafel laag en de onderplaat.

Specificaties

Productcode
PP.AR.LOW.GR
Kleur
Groen - RAL 6009
Afmeting speelblad
274 x 152 cm
Afmeting onderkant speelblad
279 x 157 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1380 kg
Pootafstand
183 cm (hart op hart)

Video's

HeBlad Pingpongtafel Laag

€ 1.750,00 excl. BTW
(€ 2.117,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.650,00 per stuk, bespaar 5% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten