Pingpongtafel Laag Afgerond Groen

Pingpongtafel laag voor kinderen

De bekende pingpongtafel van HeBlad, aangepast voor de kleinere kinderen. Waarom deze pingpongtafel laag met afgeronde hoeken? Omdat deze pingpongtafel 25 cm lager is dan een reguliere tafel, kunnen de jongere en kleinere kinderen ook vrijuit een spelletje tafeltennis spelen. We hebben deze lage pingpongtafel speciaal ontworpen voor kinderen in de onderbouw op basisscholen. De kinderen kunnen op deze manier uitstekend een volwaardig potje tafeltennissen, veilig en verantwoord. Maar ook voor de grotere en oudere kinderen is deze pingpongtafel perfect in te zetten voor een spelletje voetvolleybal of ‘rond de tafel’. De afgeronde hoeken van dit lage model geven een grote mate van veiligheid.

Pingpongtafel of voetvolley

Door de verlaging van de tafel kan deze ingezet worden voor meerdere spellen. Wanneer kiest u voor deze of juist een andere speltafel van HeBlad? Elke speltafel, picknickset of bank van HeBlad is vervaardigd uit één stuk beton, en zijn gegarandeerd robuust, stevig en hebben een lange levensduur. Wordt er veel voetvolley gespeeld, dan hebben we daar een speciale tafel voor. Hierop kan het spel precies volgens de regels gespeeld worden. Maar ook de oersterke lage pingpongtafel kan hiervoor worden ingezet.

Pingpongtafel laag in verschillende uitvoeringen

Alle pingpongtafels en voetvolleytafels zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, naturel en antraciet. Dit geldt ook voor de lage pingpongtafel met afgeronde hoeken. Voor iedere locatie een passende kleur.

Onderplaat bij pingpongtafel laag

Is een onderplaat voor de pingpongtafel laag aan te raden? Om de stabiliteit van de pingpongtafel te garanderen en het gebied om de tafel heen netjes te houden, kunt u kiezen om een onderplaat bij te bestellen. Deze onderplaat is optioneel en wordt niet standaard meegeleverd. Twijfelt u over de ondergrond waarop u de speltafel wilt plaatsen of heeft u vragen over het onderhoud van de tafel of ondergrond? Neem dan contact met ons op. We kunnen u adviseren over de onderplaat en weten alles van de leveringsvoorwaarden van de pingpongtafel laag en de onderplaat.

Specificaties

Productcode
PP.AR.LOW.GR
€ 1.650,00 excl. BTW
(€ 1.996,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.550,00 per stuk, bespaar 6% !
Gratis bezorging in België
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 10 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten