Pingpongtafel Laag Afgerond Antraciet

Nieuwe betonnen Tafeltennistafel 

HeBlad blijft producten ontwikkelen en verbeteren en luistert graag naar de vraag vanuit de markt. Kwaliteit, funcionaliteit en duurzaamheid staan voorop. Zo zijn onder andere de Verhalentafel, de Picknickset die geschikt is voor rolstoelers en de backgammontafels toegevoegd aan ons assortiment. Onze nieuwste aanwinst is de lage betonnen tafeltennistafel. Speciaal ontwikkeld voor de onderbouw van de basisschool.

Lage pingpongtafel voor betere ontwikkeling balgevoel bij kinderen

Al vanaf 5 jaar ontwikkelen kinderen hun balgevoel. En natuurlijk spelen ze graag buiten, samen met andere kinderen. Pingpongen en 'rond de tafel' zijn op scholen, campings en in openbare ruimten favoriete spellen. De standaard tafeltennistafels zijn te hoog voor de jongere kinderen. Ze krijgen de bal vaak in het gezicht en kunnen met een batje niet goed terugspelen. Daarom ontwierpen wij een pingpongtafel die 25 centimeter lager is dan een reguliere tafel. Zo zien ze bal goed aankomen en hebben de mogelijkheid om de bal terug te spelen. Met de afgeronde hoeken is de tafel een veilig object op de basisschool.

Betonnen banken bij de pingpongtafels

Waar jongere kinderen spelen, zijn volwassenen nabij. Hoe combineer je de tafeltennistafels? Plaats bijvoorbeeld een mooie betonnen bank van HeBlad vlakbij de lage pingpongtafel, volwassenen hebben op die manier zicht op de spelende kinderen en kunnen comfortabel zitten. Omdat zowel de speltafels als de banken van HeBlad gemaakt zijn van stevig, duurzaam beton, gaan de producten lang mee en zijn prima met elkaar te combineren. Op deze manier behoudt u de mooie eenheid op uw terrein en biedt u de gebruikers plezier en comfort.

Welke kleur pingpongtafel is de beste keuze?

Onze nieuw model pingpongtafels zijn te bestellen in de kleuren groen, blauw en antraciet gelakt. Andere tafeltennistafels zijn ook nog te bestellen in de kleuren naturel-beton en antraciet-beton. Omdat de keuze groot is, kunt de kleur afstemmen op uw locatie en de omgeving daarvan. Gaat u voor opvallend, of juist voor rust en eenheid? Alles is mogelijk.

Onderplaat

De optionele onderplaat kan los worden bijbesteld. De tafel wordt geleverd exclusief onderplaat en er gelden leveringsvoorwaarden voor zowel de onderplaat als de speltafel. Neem hiervoor altijd contact met ons op.

Wanneer is tafeltennis ontstaan

Tafeltennis heeft een lange geschiedenis en is afgeleid van het reguliere tennisspel. Eind 19e eeuw sloeg men al een balletje over op een tafel, echter behoorde toen het scoren van punten nog niet bij het spel. Dat dit spel is uitgegroeid tot een algemeen bekend spel en zelfs tot een olympische sport is te danken aan de toegankelijkheid van het spel en de prettige manier van bewegen.

Specificaties

Productcode
PP.AR.LOW.A
€ 1.750,00 excl. BTW
(€ 2.117,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.650,00 per stuk, bespaar 5% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten