check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Verhalentafel Standaard

review star review star review star review star review star reviews
€ 2.550,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Wat is een verhalentafel?

De naam zegt het eigenlijk al: deze tafel vertelt een verhaal. De bekende picknickset van HeBlad met een gepersonaliseerd blad. Het tafelblad kan naar eigen ontwerp en inzicht worden opgemaakt. U krijgt de degelijkheid en robuustheid die u van onze picknicksets gewend bent en bepaalt zelf hoe het tafelblad eruit ziet.

Waar zijn de verhalentafels te vinden?

Verhalentafels worden bijvoorbeeld geplaatst bij monumentale panden, op fietsroutes en in streken met een interessante historie. Door een route, rustplek of terrein uit te rusten met een prachtige picknickset geeft u passanten of bezoekers de gelegenheid om even uit te rusten, iets te eten of een drankje te drinken. Hoe mooi zou het dan zijn om het verhaal wat over de omgeving of het gebouw te vertellen is, te integreren in de picknickset?

Specificaties verhalentafel standaard

Deze verhalentafel is gemaakt uit één stuk naturel beton, wat het een ongekende stevigheid geeft én een rustige uitstraling. De afmeting van de totale tafel is 192 x 180 x 76 cm en hij weegt 905 kg. Speciaal ontworpen om jarenlang buiten te staan, zonder dat weersomstandigheden of vandalisme van invloed zijn op de picknickset. Met de ideale afstand tussen zit- en tafelbladhoogte is het comfortabel zitten. Vertel een verhaal aan iedereen die het wil lezen. Geen losse bordjes met informatie, maar een picknickset als informatiepunt.

Varianten op de verhalentafel standaard

Naast de standaard uitvoering van verhalentafel, is deze picknickset ook verkrijgbaar als verhalentafel DeLuxe. Dat betekent dat de zittingen van bamboe zijn gemaakt. Een iets prettigere zit en toch weersbestendig. Wilt u wel graag een zitgelegenheid creëren voor wandelaars, fietsers of bezoekers, maar heeft u niet per se een verhaal te vertellen? Dan kunnen andere varianten van de picknicksets prima dienst doen voor u. Ook onze betonnen banken zijn een aanrader.

Informatie over de verhalentafel standaard

Voor al uw vragen over de verhalentafel standaard of andere producten van HeBlad nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Onze specialisten zitten klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven.

Specificaties

Productcode
PS.ST.Story
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen totale oppervlakte
192 x 180 x 76
Afmeting tafelblad (L x B)
180 x 90
Hoogte tafelblad
74,7
Dikte tafelblad
7,2
Zithoogte
49,7
Aantal zitplaatsen
8
Gewicht
905
Materiaal zittingen
Beton
Pootafstand
111 cm (hart op hart)
Productblad Verhalentafel Standaard
Aanleverspecificatie

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-