Picknickset Standaard XL

Oersterke picknickset standaard XL

Vervaardigd uit één stuk naturel beton, is deze picknickset XL een prachtige en praktische blikvanger voor uw terrein. Plaats voor een compleet voetbalelftal en niet kapot te krijgen. Jarenlang zitplezier voor veel bezoekers.

Wat zijn de specificaties van de picknickset standaard XL?

Het gewicht van deze picknickset is maar liefst 2100 kg. De set heeft de ideale verhouding tussen tafelblad en zittingen en de totale afmetingen zijn 450 x 192 x 75 cm. Robuustheid en degelijkheid gaan bij deze picknickset niet ten koste van het mooie uiterlijk. Het is een waar sieraad voor de locatie.

Alternatieven voor de picknickset standaard XL

Wanneer u op zoek bent naar een zitgelegenheid voor grotere groepen, dan is de XL-variant van de picknickset een aanrader. U heeft naast deze naturel beton kleur, ook keuze uit antraciet beton en antraciet gelakt. Houdt u meer van compact, komt u ruimte tekort voor het plaatsen van een picknickset XL of geeft u de voorkeur aan meerdere kleinere picknicksets in plaats van één grote? Ook dan is het aanbod van HeBlad groot. In dezelfde kleuren als de picknickset XL, kunt u kiezen uit standaard, ovaal en DeLuxe. DeLuxe staat voor afwerking met bamboe zittingen. Comfortabelere zitplaatsen met dezelfde weersbestendigheid als beton.

Onderplaat en betonnen banken

Voor het plaatsen van de picknickset standaard XL of andere producten van HeBlad kan het soms verstandig zijn om een onderplaat te gebruiken. Deze onderplaat zorgt voor stevigheid en stabiliteit en kan apart van de set besteld worden, deze zit niet bij de prijs inbegrepen. Als aanvulling op de picknickset kunnen betonnen banken van HeBlad ingezet worden. Niet alleen mooi en praktisch, maar ook te gebruiken als extra bescherming en afbakening van uw terrein.

Contact met HeBlad

Wij begrijpen dat ons aanbod overweldigend kan zijn en dat u wellicht vragen heeft over onze producten en de mogelijkheden op uw locatie. Neem daarom contact met ons op en stel uw vragen aan een van onze medewerkers. Wij werken met professionals die graag met u meedenken.

Specificaties

Productcode
PS.ST.XL
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B x H)
450 x 192 x 75 cm
Afmeting tafelblad (L x B)
450 x 90 cm
Hoogte tafelblad
74.7 cm
Dikte tafelblad
7.2 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
2100 kg
Materiaal zitting
Beton
Pootafstand
354.5 cm (hart op hart)
€ 3.050,00 excl. BTW
(€ 3.690,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.950,00 per stuk, bespaar 3% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Laatste review

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
David De Quick Picknickset Standaard XL 19-06-2023 Beauraing
Autonoom Gemeentebedrijf Herselt Picknickset Standaard XL 18-03-2021 Herselt
Zangra Picknickset Standaard XL 06-07-2020 Beauraing
GO! Atheneum Denderleeuw Picknickset Standaard XL 22-11-2017 Denderleeuw
Verstraetebouw nv Picknickset Standaard XL 01-07-2015 Roeselaere

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten