Picknickset Standaard XL Antraciet

Specificaties Picknickset XL

Deze picknickset standaard in de XL-uitvoering heeft de warme kleur antraciet, gelakt met RAL 7016. De afmetingen van de totale picknickset zijn 450 x 192 x 75 cm met een tafelblad van 450 x 90 cm. De zithoogte is 49,7 cm, wat de verhouding tussen het zitgedeelte en het tafelblad ideaal maken. Hoe wordt de picknickset van 2100 kg geleverd? Het mag duidelijk zijn dat het niet eenvoudig is om een volledig betonnen product met deze afmetingen en gewicht te vervoeren en te plaatsen. Daarom nemen wij dit zelf voor onze rekening met behulp van ervaren medewerkers. Waar we bij andere producten van HeBlad vaak werken met een kraan, geldt voor de picknickset XL dat deze set alleen direct naast de vrachtwagen gelost kan worden, waarna deze eventueel verder gerold wordt. Dit stelt dus eisen aan de ruimte waar de set geplaatst gaat worden. Lees vooraf zorgvuldig de leveringsvoorwaarden of neem contact met ons op.

Onderplaat bij de picknickset XL Antraciet

Levering en plaatsing van de picknickset XL gebeurt met zorg en precisie op een vlakke ondergrond. Door het gewicht van de picknickset is de ondergrond essentieel. Is een onderplaat nodig voor de picknickset XL? Afhankelijk van de dichtheid, stevigheid en stabiliteit van de ondergrond, kan een onderplaat aan te raden zijn. Deze onderplaat is speciaal ontworpen voor de grote XL picknickset en kan separaat worden besteld. Wanneer u twijfelt over de geschiktheid van uw terrein, adviseren we om contact met ons op te nemen.

Waar kunnen picknicksets XL staan?

XL staat voor héél groot. Een voetbalelftal past in zijn geheel aan deze tafel, dus sportverenigingen maken gebruik van deze picknickset. Maar ook schoolpleinen worden versierd met deze praktische set. En wat te denken van grote parken waar families samenkomen? Heeft u niet de ruimte voor deze XL-uitvoering? Geen probleem, de picknicksets van HeBlad zijn ook verkrijgbaar in de reguliere afmetingen, denk bijvoorbeeld aan de picknickset standaard antraciet. Dezelfde mooie strakke antraciet kleur, maar iets compacter.

De onderplaat is altijd optioneel en niet inbegrepen bij de prijs van de picknickset.

Specificaties

Productcode
PS.STA.XL
Kleur
Antraciet gelakt, RAL 7016
Afmetingen (L x B x H)
450 x 192 x 75 cm
Afmeting tafelblad (L x B)
450 x 90 cm
Hoogte tafelblad
74.7 cm
Dikte tafelblad
7.2 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
2100 kg
Materiaal zitting
Beton
Pootafstand
354.5 (hart op hart)
€ 3.250,00 excl. BTW
(€ 3.932,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 3.150,00 per stuk, bespaar 3% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Laatste review

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Anton Paar Benelux BVBA Picknickset Standaard XL Antraciet 05-06-2015 Gentbrugge

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten