Pionnenset met dobbelsteen

Pionnen met dobbelsteen

Wanneer u een speltafel bij HeBlad bestelt, ontvangt u daar altijd een set van de benodigde accessoires bij. Bij iedere ludotafel of multi spellentafel hoort een set pionnen met dobbelsteen. Deze set is gemaakt van hout en de pionnen hebben een hoogte van vier centimeter. Om het spel goed te kunnen spelen bestaat de set pionnen natuurlijk uit vier keer vier pionnen van verschillende kleuren.
Het geheel zit in een doorzichtige plexi-glas kubus. Na het opstellen van de stukken, kunt u de dobbelsteen hierin achterlaten en met dit bakje schudden en dan op de tafel neerzetten.

Losse set pionnen met dobbelsteen

Dat pionnen en dobbelstenen kwijt kunnen zijn, beschadigd kunnen raken of niet toereikend voor het aantal deelnemers, bergrijpen we bij HeBlad. Daarom bieden we de set pionnen met dobbelsteen ook los aan. 

Accessoires van HeBlad

Voor iedere speltafel hebben we de meest kwetsbare onderdelen opgenomen in ons aanbod accessoires. Speel onbeperkt tafeltennis op pingpongtafels met kunststof batjes in setjes van vier, acht of tien. Of trakteer u zelf op het starterspakket batjes en balletjes. Natuurlijk zijn de pingpongballetjes ook los te verkrijgen in verschillende hoeveelheden. De schaaktafels, schaakbanken, ludotafels, damtafels en dambanken van HeBlad worden geleverd inclusief schaakstukken of damstenen. U kunt een losse set bestellen bij verlies of beschadiging van uw set of als reserve set. Heeft u een beschadigd of verloren onderdeel of accessoire aan uw HeBlad speltafel? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met het vervangen of repareren van het onderdeel.

Speltafels en pionnen met dobbelsteen

Bij de levering van alle HeBlad speltafels worden de benodigde accessoires meegeleverd. Zelfs bij een multi spellentafel waarin maar liefst drie spellen verwerkt zijn. U ontvangt bij deze veelzijdige speltafel alle pionnen, dobbelstenen, schaakstukken of damstenen en u kunt alle accessoires afzonderlijk van elkaar bij of na bestellen. U bestelt alle accessoires eenvoudig online, maar u bent ook van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen om uw bestelling door te geven of uw vraag te stellen.

Specificaties

Productcode
GT.LD.Pieces
€ 10,00 excl. BTW
(€ 12,10 incl. BTW)
Let op, bij losse bestelling van accessoires:
Vandaag besteld en betaald, volgende werkdag verzonden.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten