Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Ludo-tafel Antraciet-Beton

review star review star review star review star review star 10 reviews
€ 2.425,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.325,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Spelplezier met de Ludo-tafel antraciet beton

Wat een plaatje, deze ludo-tafel antraciet beton. Het vierkante speltafelblad in combinatie met de ronde poot en ronde zitplaatsen, maakt dat alleen de vormgeving al uniek is. Het geïntegreerde spelbord heeft de fleurige ludo-kleuren, waardoor de tafel een echte blikvanger is op uw schoolplein, in het park, de tuin of op uw campingterrein. De vier krukken zijn perfect afgesteld op de tafelhoogte, hebben de ideale zithoogte en de perfecte afstand tot het spel. Deze goed afgestemde hoogte, maakt de ludo-tafel antraciet beton ook zeer geschikt als reguliere tuintafel.;

Geen omkijken naar de ludo-tafel antraciet beton

Door het robuuste en onwijs stevige beton waaruit de krukken en de tafel zijn gemaakt, hoeft u nooit bang te zijn voor slijtage aan de ludo-tafel antraciet beton. Weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor vandalisme. Het spelbord bestaat uit natuursteen en is verwerkt in het beton van het tafelblad. De pionnenset met dobbelsteen die u van HeBlad gratis krijgt meegeleverd, is ook van kwalitatief hoogwaardig materiaal gemaakt. Mocht u ze onverhoopt kwijtraken, dan bestelt u eenvoudig een nieuwe of extra set.

Een oneindigheid aan speltafels van HeBlad

Naast de ludo-tafel antraciet beton, heeft HeBlad ook de variant ludo-tafel naturel beton. Dit is, qua kleur, de lichtere uitvoering van de antraciet betonnen tafel. Ook kunnen meerdere ludo-tafels bij elkaar geplaatst worden, in dezelfde of juist in verschillende kleuren.
Met het combineren van verschillende speltafels verbreedt u de spelmogelijkheden voor uw bezoekers. Voor de hippe sporters is voetvolley een uitdaging en de vertrouwde pingpongtafels zijn altijd een succes.

Extra zitgelegenheid naast de ludo-tafel antraciet beton

Misschien is uw accommodatie meer gebaat bij extra ruimte om te zitten naast het spelen van het ludo-spel. Recreanten en wandelaars zullen een prachtige picknickset zeker waarderen en de banken van HeBlad zijn zo stevig dat ze ook uw terrein veilig kunnen houden.

Contact met HeBlad

Duizelt het u van alle mogelijkheden en bent u niet zeker wat de beste optie voor uw terrein is? Neem dan contact op met HeBlad, we helpen u graag. 

Specificaties

Productcode
GT.LD.AB4
Kleur
Antraciet-Beton
Afmeting (L x B x H)
149 x 149 x 85 cm
Afmeting tafelblad
60 x 60 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting onderplaat (L x B x H)
149 x 149 x 10 cm
Gewicht
900 kg
Productblad Ludo-tafel Antraciet-Beton
Detailtekening Ludo-tafel Antraciet-Beton

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-