Ludo-tafel Antraciet-Beton

Spelplezier met de Ludo-tafel antraciet beton

Wat een plaatje, deze ludo-tafel antraciet beton. Het vierkante speltafelblad in combinatie met de ronde poot en ronde zitplaatsen, maakt dat alleen de vormgeving al uniek is. Het geïntegreerde spelbord heeft de fleurige ludo-kleuren, waardoor de tafel een echte blikvanger is op uw schoolplein, in het park, de tuin of op uw campingterrein. De vier krukken zijn perfect afgesteld op de tafelhoogte, hebben de ideale zithoogte en de perfecte afstand tot het spel. Deze goed afgestemde hoogte, maakt de ludo-tafel antraciet beton ook zeer geschikt als reguliere tuintafel.;

Geen omkijken naar de ludo-tafel antraciet beton

Door het robuuste en onwijs stevige beton waaruit de krukken en de tafel zijn gemaakt, hoeft u nooit bang te zijn voor slijtage aan de ludo-tafel antraciet beton. Weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en ongevoelig voor vandalisme. Het spelbord bestaat uit natuursteen en is verwerkt in het beton van het tafelblad. De pionnenset met dobbelsteen die u van HeBlad gratis krijgt meegeleverd, is ook van kwalitatief hoogwaardig materiaal gemaakt. Mocht u ze onverhoopt kwijtraken, dan bestelt u eenvoudig een nieuwe of extra set.

Een oneindigheid aan speltafels van HeBlad

Naast de ludo-tafel antraciet beton, heeft HeBlad ook de variant ludo-tafel naturel beton. Dit is, qua kleur, de lichtere uitvoering van de antraciet betonnen tafel. Ook kunnen meerdere ludo-tafels bij elkaar geplaatst worden, in dezelfde of juist in verschillende kleuren.
Met het combineren van verschillende speltafels verbreedt u de spelmogelijkheden voor uw bezoekers. Voor de hippe sporters is voetvolley een uitdaging en de vertrouwde pingpongtafels zijn altijd een succes.

Extra zitgelegenheid naast de ludo-tafel antraciet beton

Misschien is uw accommodatie meer gebaat bij extra ruimte om te zitten naast het spelen van het ludo-spel. Recreanten en wandelaars zullen een prachtige picknickset zeker waarderen en de banken van HeBlad zijn zo stevig dat ze ook uw terrein veilig kunnen houden.

Contact met HeBlad

Duizelt het u van alle mogelijkheden en bent u niet zeker wat de beste optie voor uw terrein is? Neem dan contact op met HeBlad, we helpen u graag. 

Specificaties

Productcode
GT.LD.AB4
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B)
149 x 149 cm
Hoogte speelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting tafelblad (L x B)
60 x 60 cm
Dikte speelblad
7,2 cm
Gewicht
900 kg
Dikte onderplaat
10 cm
€ 2.425,00 excl. BTW
(€ 2.934,25 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.325,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten