Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Schaaktafel Antraciet-Beton 4 persoons

review star review star review star review star review star 20 reviews
€ 2.325,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.225,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Schaaktafel Antraciet-Beton 4 persoons

Met een bovenblad van 60 x 60 cm waarin het schaakveld is geïntegreerd én vier zitplaatsen is deze schaaktafel naast een potje schaak ook zeer geschikt voor een gezellige bijeenkomst in de buitenlucht. Gebruik de twee extra zitjes om anderen het schaakspel meester te maken of schenk een heerlijk drankje in en gebruik de schaaktafel als reguliere buitentafel.

Betonnen schaaktafel voor buiten voor 4 personen 

Door zijn weersbestendigheid en mooie gevlamde uiterlijk van antraciet beton, is deze schaaktafel een subtiele aanvulling op uw tuin, het stadspark of een schoolplein. Door de onderplaat van 149 x 149 cm kan deze schaaktafel van antraciet beton voor 4 personen altijd stabiel en ongelofelijk stevig worden neergezet in alle buitenruimtes. Bekijk altijd de leveringsvoorwaarden of neem contact met ons op en we bespreken uw mogelijkheden.

Outdoor schaaktafel in verschillende uitvoeringen

Wanneer de ruimte die u tot uw beschikking heeft, meer geschikt is voor een kleinere speltafel, dan raden wij u de schaaktafel antraciet-beton 2 persoons aan. U levert dan twee zitplaatsen in, maar bespaart wel ruimte en behoudt de gratie van de schaaktafel. Blijft u graag bij deze kleur, maar mag het iets steviger en robuuster van u? Dan moet u de schaakbank antraciet-beton hebben! Werkelijk een lust voor het oog, uitgerust met hetzelfde speelblad en meegeleverde schaakstukken.
Alle schaaktafels kunnen ook geleverd worden in naturel beton, u bepaalt zelf welke kleur het beste bij de omgeving past. De samenstelling, sterkte en weersbestendigheid van de naturel betonnen schaaktafels- en banken zijn gelijk aan die van de antraciet-betonnen uitvoering.

Combineer schaaktafel met andere betonnen speltafels en bankjes

U houdt van schaken, uw omgeving wordt warm van het schaakspel of u wilt anderen enthousiast maken voor dit hersenspel. Nodig publiek uit en laat het plaatsnemen op de banken van HeBlad. Combineer deze speltafel met andere speltafels zoals een betonnen damtafel of ludotafel. En vergeet natuurlijk onze populaire betonnen tafeltennistafel niet!

Neem vrijblijvend contact op

De professionals van HeBlad vertellen u graag meer over de specificaties van onze producten en kunnen heel goed inschatten wat de mogelijkheden zijn op uw locatie.

Tips:
- De onderplaat is 149 x 149 cm. Door het wegnemen van 5x5 stoeptegels op het schoolplein ontstaat een ruimte van 150 x 150 cm. Hier past de onderplaat van de schaaktafel precies in. 
- Wanneer u de tafel in een park wilt plaatsen, kan de oppervlakte afgegraven worden zodat de onderplaat daarin geplaatst kan worden, op maaihoogte.

* Bij bestelling van één schaakbank krijgt u 1 set schaakstukken gratis meegeleverd.

Specificaties

Productcode
GT.CH.AB4
Kleur
Antraciet-Beton
Afmeting (L x B x H)
149 x 149 x 85 cm
Afmeting tafelblad
60 x 60 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting onderplaat (L x B x H)
149 x 149 x 10 cm
Gewicht
900 kg
Productblad Schaaktafel Antraciet-Beton 4 persoons
Detailtekening Schaaktafel Antraciet-Beton 4 persoons

Vaak samen gekocht

Schaakbank Antraciet-Beton

Schaakbank Antraciet-Beton

€ 1.275,00 excl. BTW
add to quotation add to order
Schaakstukken

Schaakstukken

€ 19,00 excl. BTW
add to quotation add to order

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Reviews

Speelplek

10

Vroeg op een vrijdagochtend, onder het genot van zomerse temperaturen, 4 speellocaties voorzien van nieuwe speltafels. Na het weekend kwamen de eerste berichten al binnen van zowel jong als oud met bedankjes voor deze extra toestellen

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-