Damtafel Antraciet-Beton 4 persoons

Damtafel antraciet beton 4 persoons

Sierlijk, multifunctioneel en super sterk. Geschikt voor vier personen en te gebruiken als damspel en als tafel. Omdat de zitjes en de tafel heel stevig op de onderplaat staan, kan deze damtafel in elke ruimte floreren. De tafel en de zitjes hebben de ideale hoogte voor een zitgelegenheid. Het tafelblad heeft een geïntegreerd damspel met 50 witte en 50 zwarte spelvakken, de bijbehorende set damstenen krijgt u er gratis bij van ons. En als u het voorwerk voor plaatsing verricht, dan zorgen wij kosteloos dat de damtafel op de juiste plek wordt neergezet.

Damtafel of dambank

Onze damtafels en schaaktafels zijn slank van uiterlijk. Voor een meer robuust exemplaar kunt u ook kiezen voor de dambank antraciet beton. Deze biedt ruimte aan twee personen in de vorm van een zitbank. Het tafelblad is ook uitgerust met een damspel, maar de bank is gegoten uit één stuk beton. Zowel de vorm als het materiaal en de kleur maken deze dambank een unieke robuuste aanvulling op uw terrein.

Betonnen damtafels

Damtafels zijn uitgevoerd met losse zittingen en een op zichzelf staande tafel. Past de kleur antraciet beton niet helemaal in de omgeving waar u de tafel wilt neerzetten? Dan is wellicht de damtafel naturel beton 2 persoons of de damtafel naturel beton 4 persoons het product dat u moet hebben. Met dezelfde hardheid en stevigheid als de antraciet betonnen dambank, schitteren deze damtafels in naturel beton door hun lichte kleur. Ook de onderplaten zijn op deze damtafels aangepast.

Combineer en varieer met HeBlad

HeBlad staat voor kwaliteit en jarenlang plezier van mooie producten voor in de buitenlucht. Het is daarom heel goed mogelijk om bijvoorbeeld deze damtafel te combineren met de speltafels, picknicksets of betonnen banken van HeBlad. De producten worden gemaakt van beton en zijn niet gevoelig voor zware weersomstandigheden en vandalisme. Bent u benieuwd wat de producten van HeBlad kunnen doen voor uw locatie? Neem dan contact met ons op.

Specificaties

Productcode
GT.CK.AB4
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B)
149 x 149 cm
Hoogte speelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting speelblad
60 x 60 cm
Dikte speelblad
7,2 cm
Gewicht
900 kg
Dikte onderplaat
10 cm
€ 2.275,00 excl. BTW
(€ 2.752,75 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.175,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten