Damtafel Naturel Beton 4 persoons

Damtafel Naturel Beton 4 persoons

Een echte blikvanger voor in uw tuin, op het schoolplein, in het park of op de camping. De prachtige betonnen damtafel in naturel-uitvoering is een lust voor het oog en gemaakt om te ontspannen of juist de hersenen aan het werk te zetten. Bij het plaatsen van de damtafel laten we de tafel graag wegzakken in de ondergrond, zodat de vloerplaat van het toestel volledig wordt opgenomen in de ruimte en u geen last heeft van op- of afstapjes. Dat maakt de tafel één met de omgeving en zorgt voor de juiste diepte in het gras op maaihoogte.

Betonnen Damtafel met natuursteen

Het natuursteen wat wij integreren in het beton, bestaat uit marmer en hardsteen. Hiervan zijn de 100 velden gemaakt, 50 witte en 50 zwarte vlakken, aan de bovenkant van de damtafel. De betonnen onderplaat is 149 x 149 cm groot, het speelblad ligt op 75 cm hoogte en zitten doet u op 50 cm van de grond. Laat deze naturel betonnen damtafel uw tuin, plein of park sieren. Kiest u toch liever voor een andere uitvoering? Geen probleem! Dezelfde damtafel is ook leverbaar in de kleur antraciet beton.

Damtafels en varianten

Omdat de betonnen damtafels uit één stuk beton worden vervaardigd en ze bestand zijn tegen alle mogelijke weersomstandigheden, heeft u jarenlang profijt van deze damtafel. U houdt deze naturel betontafel ook echt naturel door eenvoudig schoonmaakonderhoud. Wist u dat naast de naturel en antraciet betonnen versie van de damtafel, u ook keuze heeft uit een tweepersoons damtafel of een dambank? Tevens kunt u kiezen voor een schaak- of andere spelversie. Wellicht wilt u een combinatie van diverse speltafels in verschillende kleuren? Tijdens het lezen van de reviews van onze klanten, doet u misschien de juiste inspiratie op. Of ziet u op onze nieuwspagina producten of projecten voorbij komen waar u graag meer over wilt weten…

Heeft u vragen over de betonnen damtafel?

Twijfelt u over de ruimte die nodig is voor de betonnen damtafel of over de kleur die het beste op uw locatie past? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. Ook kunt u bij ons terecht met al uw vragen over de mogelijkheden om damtafels te combineren met bijvoorbeeld voetvolleytafels, picknicktafels of banken.

*Bij bestelling van deze damtafel krijgt u 1 set damstenen gratis meegeleverd.

Specificaties

Productcode
GT.CK.4
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B)
149 x 149 cm
Hoogte speelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting speelblad
60 x 60 cm
Dikte speelblad
7,2 cm
Gewicht
750 kg
Dikte onderplaat
10 cm
€ 2.175,00 excl. BTW
(€ 2.631,75 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.075,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten