Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Backgammon Naturel beton 4 persoons

review star review star review star review star review star reviews
€ 2.325,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.225,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Waar komt backgammon vandaan?

Het bordspel backgammon is een van de oudste spellen uit de geschiedenis en bestaat al duizenden jaren. Naar verluidt is het ontstaan in Mesopotamië, het huidige Irak en Iran. Het spel heeft een evolutie doorlopen, maar is terug te herleiden naar ver terug in de geschiedenis: ongeveer 5000 jaar. De oude Grieken en Egyptenaren werden afgebeeld terwijl ze backgammon speelden. En ook tijdens de renaissance in Frankrijk was het spel erg populair.

Betonnen backgammon tafel voor 4 personen

De speltafels, banken en picknicksets van HeBlad worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en gemaakt van beton. Dit beton is bedoeld om jarenlang op buitenlocaties dienst te doen. De backgammon tafel heeft een slank uiterlijk vanwege de losse krukjes, maar is ongelofelijk stevig door het massieve gewicht.

Waar kunt u de backgammon tafel plaatsen?

Dat kan op elk buitenterrein. De tafels zijn onder andere te vinden in parken, privé-tuinen, op campings, parkeerterreinen en schoolpleinen. Omdat de tafel naast het spelen van een spelletje ook perfect geschikt is om aan te zitten, is het een aanwinst voor elk terrein. De 4 zittingen bieden ruimte om met maximaal 4 personen plaats te nemen én het spelbord te gebruiken als reguliere tafel.

Backgammon en andere speltafels van HeBlad

Omdat HeBlad een missie heeft gemaakt van mensen samenbrengen en samen laten sporten of denken, zijn onze producten perfect te combineren met elkaar. Of u nou kiest voor een pingpongtafel, voetvolleytafel of een andere speltafel, alles komt uit onze eigen fabriek en wordt gemaakt van beton. Ook heeft u dankzij de eenheid in ontwerp en kleur de mogelijkheid om gemakkelijk een actieve speltafel te combineren met een denksport tafel. Voor ieder wat wils. Voor al uw vragen over de backgammontafel 4 persoons antraciet beton of de andere producten van HeBlad kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

* Bij bestelling van een backgammon tafel krijgt u één set backgammonstukken gratis meegeleverd. Dit is inclusief vijf dobbelstenen. 

Specificaties

Productcode
GT.BG.4
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
149 x 149 x 85 cm
Afmeting tafelblad
60 x 60 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting onderplaat (L x B x H)
149 x 149 x 10 cm
Gewicht
900 kg
Productblad Backgammon Naturel beton 4 persoons

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-