Backgammon Naturel beton 4 persoons

Waar komt backgammon vandaan?

Het bordspel backgammon is een van de oudste spellen uit de geschiedenis en bestaat al duizenden jaren. Naar verluidt is het ontstaan in Mesopotamië, het huidige Irak en Iran. Het spel heeft een evolutie doorlopen, maar is terug te herleiden naar de historie. De oude Grieken en Egyptenaren werden afgebeeld terwijl ze backgammon speelden. En ook tijdens de renaissance in Frankrijk was het spel erg populair.

Betonnen backgammon tafel voor 4 personen

De speltafels, banken en picknicksets van HeBlad worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en gemaakt van beton. Dit beton is bedoeld om jarenlang op buitenlocaties dienst te doen. De backgammon tafel heeft een slank uiterlijk vanwege de losse krukjes, maar is ongelofelijk stevig door het gewicht van 900 kg.

Waar kunt u de backgammon tafel plaatsen?

Dat kan op elk buitenterrein. De tafels zijn onder andere te vinden in parken, privé-tuinen, op campings, parkeerterreinen en schoolpleinen. Omdat de tafel naast het spelen van een spelletje ook perfect geschikt is om aan te zitten, is het een aanwinst voor elk terrein. De 4 zittingen bieden ruimte om met maximaal 4 personen plaats te nemen én het spelbord te gebruiken als reguliere tafel.

Backgammon en andere speltafels van HeBlad

Omdat HeBlad een missie heeft gemaakt van mensen samenbrengen en samen laten sporten of denken, zijn onze producten perfect te combineren met elkaar. Of u nou kiest voor een pingpongtafel, voetvolleytafel of andere speltafel, alles komt uit onze eigen fabriek en wordt gemaakt van beton. Zo heeft u de mogelijkheid om een actieve speltafel te combineren met een denksport tafel. Voor ieder wat wils. Voor al uw vragen over de backgammon tafel 4 persoons antraciet beton of de andere producten van HeBlad kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

* Bij bestelling van een backgammon tafel krijgt u één set backgammonstukken gratis meegeleverd.

Specificaties

Productcode
GT.BG.4
€ 2.325,00 excl. BTW
(€ 2.813,25 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.225,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten