check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Backgammon stenen en dobbelstenen

review star review star review star review star review star reviews
€ 12,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Backgammon stenen en dobbelstenen

Een bordspel kan niet gespeeld worden zonder bijbehorende accessoires. Voor het backgammon spel zijn damstenen in zwart en wit en een set van vijf dobbelstenen onmisbaar. Daarom leveren wij deze stenen en dobbelstenen gratis bij levering van een muliti-spellentafel met backgammonbord of een andere speltafel waarin het backgammon spel is geïntegreerd. Mochten de accessoires kwijt of beschadigd raken, zijn deze gemakkelijk te bestellen via deze website. Ze worden gratis bezorgd in heel Nederland.

Backgammon accessoires en spelregels

Hoe wordt het backgammon spel gespeeld? De ene speler speelt met de witte stenen en de tegenstander speelt met zwart. De punten op het bord en het gooien van de dobbelstenen bepalen de volgorde waarop de stenen over het bord verplaatst worden om zo als eerste alle stenen naar de overkant te krijgen. Spelers kunnen elkaars stenen slaan.

Backgammon en andere speltafels

Het backgammonspel stamt uit Mesopotamië en is ongeveer 5000 jaar oud. Natuurlijk is het spel in de loop van de tijd geëvolueerd tot de versie die wij vandaag kennen. 

Het mooie aan een speltafel van HeBlad is dat deze gemakkelijk te combineren zijn met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van de backgammontafel met een voetvolleytafel. Op deze manier creëer je een prachtig evenwicht tussen denksport en fysieke sport. Een spel zo oud als tijd, gecombineerd met een vrij nieuw spel. Of denk aan een combinatie met een van de banken. Dankzij de eenheid in ontwerp en kleur zijn alle producten van HeBlad gemakkelijk met elkaar te combineren. 

Contact met HeBlad

Wilt u uw terrein graag versieren met een speltafel of betonnen bank van HeBlad? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee en weten precies wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte.

Specificaties

Productcode
GT.BG.pieces
Materiaal
Kunststof
Productblad Backgammon stenen en dobbelstenen

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-