Multi-Spellentafel (1-3-4) Deluxe Antraciet-Beton

Volop spellen spelen op de multi-spellentafel van HeBlad

Heeft u moeite met kiezen uit het grote aanbod speltafels van HeBlad? Houdt u van bordspellen en van verblijven in de buitenlucht? Dan is de mulit-spellentafel (1-3-4) Deluxe antraciet beton precies wat u zoekt!

Waarom een product van HeBlad?

Natuurlijk kunt u een reguliere picknickset op uw locatie plaatsen. Heel mooi en een echte aanwinst voor uw terrein. Speciaal om de saamhorigheid van bezoekers te vergroten en een uitdaging te bieden aan gebruikers van de tafel, heeft HeBlad een groot assortiment aan speltafels, pingpongtafels, voetvolleytafels en tafelvoetbaltafels ontworpen. De producten van HeBlad zijn gemaakt van robuust beton en speciaal bedoeld om te plaatsen op buitenterreinen. Zowel in de openbare ruimte als op privéterreinen vindt u onze producten. Bestand tegen alle invloeden van het weer en ongevoelig voor vandalisme en diefstal.

Kies voor de multi-spellentafel

Omdat we graag inspelen op de vraag van onze klanten en we merken dat keuzes maken niet altijd gemakkelijk is, hebben we de multi-spellentafel ontwikkeld. Verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder dit 1-3-4 exemplaar in de kleur antraciet beton met bamboe zittingen. Wat houdt 1-3-4 in? De nummers die we gebruiken staan voor de spellen die geïntegreerd zitten in het tafelblad. 1 staat voor het schaakspel, 3 voor het ludospel en 4 is het backgammonspel.Door te kiezen voor de multi-spellentafel bent u zeker van veel spelgenot voor bezoeker, passanten of fanatieke bordspel-spelers. Maar het is ook een hele comfortabele en mooie picknicktafel. Met de perfecte zit- en tafelbladhoogte is het goed zitten, ook als er geen gebruikt wordt gemaakt van de bordspellen. Bij bestelling van een mulit-spellentafel ontvangt u altijd de bijbehorende pionnensets en dobbelstenen.

Contact met HeBlad

Wilt u meer weten over de mogelijke varianten van de multi-spellentafel of over de specificaties van onze producten? Benieuwd of ook uw terrein geschikt is voor de speltafels van HeBlad? Neem contact met ons op!

LET OP: DE ONDERPLAAT IS OPTIONEEL EN WORDT NIET STANDAARD MEEGELEVERD!

Specificaties

Productcode
PS.DLAB.GT.134
€ 3.250,00 excl. BTW
(€ 3.932,50 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 3.150,00 per stuk, bespaar 3% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten