Schaakstukken

Schaakstukken

Een schaakspel zonder schaakstukken is geen spel. Daarom worden alle schaaktafels, schaakbanken en multi spellentafels van HeBlad standaard geleverd met de bijbehorende schaakstukken. Omdat de schaakstenen natuurlijk beschadigd of kwijt kunnen raken, bestelt u eenvoudig een losse set schaakstukken online.

Specificaties set schaakstukken

De set schaakstukken bestaat uit 32 items, 16 stukken in de witte, licht kleur en 16 stuks in de donkerdere, bruine kleur. De schaakstukken zijn gemaakt van hout, de hoogte van de Koning is bijna 9 cm en alle stukken zijn aan de onderzijde voorzien van vilt om krassen op het schaakbord te voorkomen. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, sturen we u de set binnen twee werkdagen toe. 

Schaakstukken voor schaaktafel en multi speltafel

Zoals bij elk schaakspel, schaakstukken nodig zijn, zo leveren we bij elke ludotafel pionnen met een dobbelsteen. Bij elk damspel leveren we damstenen en bij elke multi spellentafel alle accessoires die de tafel nodig heeft voor optimaal spelplezier. Al deze attributen zijn los te bestellen via de website of door contact met ons op te nemen.
Voor het veilig spelen aan de voetbaltafels, hebben we oogbeschermers en rubberen bumpers beschikbaar. Ook de tafelvoetbalballetjes zijn los bij te bestellen. Dit geldt ook voor de stang, de voetbalpoppen en het handvat, zodat u altijd kunt tafelvoetballen.

Neem contact op met HeBlad

Voor uw gemak en de snelheid, kunt u via de website al uw producten eenvoudig online bestellen. Net als de producten van HeBlad is onze service ook stevig en betrouwbaar. U bent bij ons zeker van het juiste advies, duidelijke afspraken en productie en levering met zorg. Dankzij jarenlange ervaring weten wij exact welke speltafel, betonnen bank, picknickset of pingpongtafel op uw terrein het beste past.
Neem gerust contact met ons op met al uw vragen over de producten van HeBlad, de leveringsvoorwaarden, specificaties of wanneer u ideeën heeft. We hebben een team van kundige medewerkers voor u klaar staan.

Specificaties

Productcode
GT.CH.Pieces
€ 19,00 excl. BTW
(€ 22,99 incl. BTW)
Let op, bij losse bestelling van accessoires:
Vandaag besteld en betaald, volgende werkdag verzonden.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten