check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Picknickset DeLuxe 246cm

review star review star review star review star review star reviews
€ 2.050,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.950,00 per stuk, bespaar 4% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

De luxe picknickset large

Een extra lange tafel met meerdere zitplaatsen. De bamboe-zittingen in deze DeLuxe uitvoering geven de tafel een luxueuze uitstraling en bieden een zachtere zit aan de bezoekers van de picknickset. Net als het robuuste beton waaruit de picknickset is vervaardigd, is ook het bamboe weersbestendig en gaat het jarenlang mee.

Losse planken voor de Picknickset Deluxe 246 cm.

Wat te doen als er een plank stuk gaat of beschadigd raakt? Wij begrijpen dat bamboe iets minder stevig is dan beton, daarom kunt u bij ons ook losse planken bestellen voor de picknickset DeLuxe 246 cm. U kunt de planken eenvoudig zelf monteren, maar schroom niet om ons in te schakelen voor montage-hulp. Dat kan op afstand of op locatie.

Wat zijn alternatieven voor de Picknickset DeLuxe 246 cm

Mocht u van mening zijn dat de picknickset van 246 cm aan de grote kant is voor het terrein waarop u de set wilt plaatsen, dan kunt u altijd kiezen voor een andere variant. Zo hebben we ook de Picknickset DeLuxe in standaard afmetingen. Dezelfde mooie naturel betonnen kleur en ook prachtige bamboe zittingen. Deze set biedt iets minder zitplaatsen, maar past daardoor wel op iedere speelplaats, camping of ander buitenterrein. Kan het u niet groot genoeg? Dan adviseren we u eens te kijken naar de Picknickset Standaard XL. Hieraan kan wel een heel voetbalelftal plaatsnemen. De tafel is namelijk 450 cm lang, dat geldt dus ook voor de zittingen.

Vragen over de Picknickset

Heeft u vragen over de specificaties van de picknicksets van HeBlad of wilt u graag meerdere producten met elkaar combineren en op die manier profiteren van aantrekkelijke kortingen? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag.

Specificaties

Productcode
PS.DL.246
Productblad Picknickset DeLuxe 246cm

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-