Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Multi-Spellentafel (1-3-2) Standaard

review star review star review star review star review star 5 reviews
€ 2.800,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 2.700,00 per stuk, bespaar 3% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties

Productinformatie

Multi-spellentafel (1-3-2) standaard van HeBlad

Gegoten uit één stuk beton, zitplaatsen voor minimaal zes personen en maar liefst drie verschillende spelmogelijkheden. En dat allemaal in één oogverblindende picknickset. Doordat met deze multi-spellentafel standaard de schaakstukken, damstenen en ludo-pionnen worden meegeleverd, bent u direct verzekerd van spelplezier. De spelborden zijn geïntegreerd in het tafelblad, wat de tafel uitermate geschikt maakt als reguliere picknickset, wanneer geen gebruik wordt gemaakt van de spellen.

Betonnen multi-spellentafel (1-3-2) standaard

Dat de multi-spellentafel standaard is uitgevoerd in de kleur naturel beton, betekent niet dat deze niet in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Zoals zoveel van de producten van HeBlad, is ook deze speltafel te bestellen in de kleur antraciet beton. Voor iets meer zitcomfort kiest u voor de multi-spellentafel DeLuxe antraciet beton. De bamboe zitting op de DeLuxe uitvoering geeft het zitgedeelte meer zachtheid, terwijl het bamboe ook weersbestendig is.

Mix met de multi-spellentafel (1-3-2) standaard

Wanneer u kiest om meerdere multi-spellentafels tegelijk te bestellen, ontvangt u standaard een aantrekkelijke korting. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en kortingen die we geven wanneer u meerdere producten van HeBlad met elkaar combineert.

Voor een speels effect op uw terrein zou u kunnen kiezen voor losse speltafels van HeBlad. Bijvoorbeeld de damtafel naturel beton 2 persoons, de schaaktafel antraciet beton 4 persoons, de ludo-tafel naturel beton of een van de andere varianten van de speltafels. U bepaalt, u kiest en mixt naar wens.

Bent u niet zeker van de oppervlakte of de ondergrond waarop u de speltafels zou willen plaatsen? Dan kunt u het beste contact opnemen met ons. Met het bepalen van uw beschikbare ruimte en ondergrond, weten wij met de specificaties van de speltafels, exact wat er kan op uw terrein. Soms kan het nodig zijn om een onderplaat te gebruiken voor de stabiliteit van de tafel en wellicht heeft u ruimte voor extra banken of picknicksets.

Specificaties

Productcode
PS.ST.GT.132
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
210 x 193 x 75 cm
Afmeting tafelblad
210 x 90 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Materiaal zitvlak
Beton
Pootafstand
111 cm (hart op hart)
Gewicht
950 kg
Productblad Multi-Spellentafel (1-3-2) Standaard
Detailtekening Multi-Spellentafel (1-3-2) Standaard

Veelgestelde vragen

Helaas zijn er geen specifieke FAQS gevonden.

Klik op onderstaande knop om alle veelgestelde vragen te bekijken.

Bekijk alle vragen -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-