Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Carterkiller

review star review star review star review star review star 9 reviews
€ 850,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 750,00 per stuk, bespaar 11% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in België. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Betonnen Carterkiller

Bos en natuur verdienen het om beschermd te worden. Om het ongewenste voertuigen onmogelijk te maken om natuurgebied binnen te dringen, vroeg Staatsbosbeheer HeBlad om samen te werken aan de ontwikkeling van een obstakel dat in de betreffende gebieden geplaatst kan worden. Deze samenwerking resulteerde in de Carterkiller.

Specificaties Carterkiller

De Carterkiller is een betonnen balk met een lengte van 270 cm en 50 cm breed. Het totale gewicht van de Carterkiller is 840 kg en wordt in de grond ingegraven. Aan de uiteinden van de balk zijn twee opstaande blokken van 35 cm hoog gemaakt en in het midden een met een hoogte van 18 cm. Door het plaatsen van de Carterkiller hebben reguliere voertuigen geen toegang tot het afgesloten gebied, maar kunnen wandelaars, fietsers en paardrijders wel het gebied in. Omdat de Carterkiller gegoten is uit naturel beton, heeft het de stevigheid die nodig is tegen vandalisme of beschadiging en de lichte kleur valt op in het natuurgebied om ongelukken te voorkomen. Een prachtige en solide samenwerking tussen Staatsbosbeheer en HeBlad.

Carterkiller of betonnen bank

De robuustheid van de Carterkiller passen wij ook toe op onder andere onze betonnen banken. Bent u op zoek naar veiligheid in de vorm van een chique toevoeging op uw terrein? Dan zijn de banken van HeBlad daar perfect voor. Naast dat u uw bezoekers een comfortabele en mooie zitplaats geeft, kunt u de bank ook strategisch plaatsen tegen ramkraken of als afscheiding.

Diverse betonnen banken

Kiest u voor strak in de vorm van de betonbank standaard? Gaat u voor elegant zoals de betonbank standaard ovaal? Of houdt u van de bamboe zitting op de betonbank deluxe? Wat uw keuze ook is, de betonbank beveiligt, verfraait en biedt gemak.

Contact met HeBlad

Bent u benieuwd hoe u op een effectieve maar subtiele manier uw terrein kunt afschermen of beveiligen? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen u graag verder.

Specificaties

Productcode
HB.CK
Kleur
Naturel Beton
Afmeting (L x B x H)
270 x 50 x 60 cm
Gewicht
840 kg
Productblad Carterkiller
Detailtekening Carterkiller

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Parkeerplaats

10

De carterkillers moeten nog geplaatst worden door onze diensten,maar zijn wel goed handelbaar bij het plaatsen door middel van de 2 bijgeleverde hijsogen

De Peel

9

De betonnen carterkiller had eigenlijk genomineerd moeten worden als artikel van het jaar (vele jaren geleden ☺) Wat ik wel mis is de haakogen en de daarbij horende bout om het gat weer af te sluiten ivm vuil en dergelijke. Maar het product is geweldig. Sjaak Smits, bos…

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-