Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Levering

Wij rijden met onze vrachtwagen van ca. 14 meter naar onze klanten toe en lossen de tafels en banken tot op 5 meter van de vrachtwagen. Wanneer de tafel verder weg moet komen te staan, rollen we de tafel verder over vlak verhard terrein. Met dit palletwagentje kunnen we geen hindernissen zoals drempels en trappen passeren. Ook moet de tafel horizontaal worden vervoerd. Hierdoor moet ook worden gekeken of de breedte voldoende is om de tafels en banken het plein op te rollen.

Voor bezorging en plaatsing worden geen extra kosten berekend. Wel moet er 1 of 2 personen hulp aanwezig zijn bij het verrollen van de producten.

Bij plaatsing op gras moet er één persoon hulp extra zijn, omdat we hier rijplaatjes moeten leggen, waarover we dan met onze palletwagen kunnen rollen.
Wanneer u onderstaande filmpjes bekijkt krijgt u een goed beeld van de wijze van transporteren.
ook wanneer de tafel met de kraan direct op de goed plek kan worden neergezet moet er 1 persoon hulp aanwezig zijn, dit om de juiste plek aan te wijzen.

Wanneer er onderplaten moeten worden gelegd, of bankjes met geïntegreerde onderplaat kunnen we deze alleen met de kraan plaatsen wanneer dit binnen kraanbereik is en het zandbed al op de goede hoogte en egaal klaarligt.
U wordt altijd 1 of 2 dagen vooraf over de levering telefonisch gecontacteerd. Dit zal bij voorkeur in het Nederlands zijn. Als alternatief spreken we redelijk Duits en Engels.

Voorwaarden

  • Wij leveren franco in België.
  • Uw bestelling wordt gegarandeerd binnen 4 werkweken aangeboden voor levering. Hiervoor wordt telefonisch contact met u opgenomen.
  • Wanneer het niet mogelijk is het product op de gewenste plaats te krijgen, wordt deze zo dicht mogelijk bij die plaats gelost. Verdere plaatsing en daarmee gepaard gaande kosten zijn dan voor u. Wanneer u op dat moment de bestelling annuleert worden kosten in rekening gebracht.
  • Facturering na levering.
  • Betalingstermijn binnen 14 dagen na factuurdatum.Leveringsvoorwaarden tafeltennistafels

Video's

Levering HeBlad betonnen pingpongtafel

Levering HeBlad betonnen picknickset

Levering HeBlad betonnen voetbaltafel

Tafeltennistafel  Picknickset  Schoolplein  Openbare ruimte