Pingpongtafel Rond Antraciet

De pingpongtafel rond in de kleur antraciet

Tafeltennissen was nog nooit zo uitdagend. Een ronde tafel biedt een legio aan spelmogelijkheden. Het reguliere pingpongspel wordt al een stuk moeilijker, maar wat te denken van ‘rond de tafel’?
De tafeltennistafel rond antraciet is vervaardigd uit één stuk gewapend beton. De kleur antraciet van het tafelblad en de kleur wit van de lijnen en het netje, zijn vrij van afbladderen. Hiervoor is namelijk twee-componentenlak gebruikt. Deze lak is weersbestendig, gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig in onderhoud. Een robuuste tafeltennistafel in een mooie ronde vorm en strak in de lak.

Betonnen Pingpongtafel met of zonder onderplaat

Standaard leveren we onze betonnen pingpongtafel zonder betonnen onderplaat. In sommige gevallen kan het echter erg praktisch zijn om onze spel- en speeltafels op een betonnen plaat te plaatsen. U weet dan zeker dat de tafel stabiel staat. Ook is een betonnen onderplaat makkelijker schoon te houden dan een grasveld.
De betonnen onderplaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Op die manier past de onderplaat goed bij de gekozen pingpongtafel en eventuele andere speltafels. 

Tafeltennistafels Leveren

Wij bezorgen onze producten zelf met onze eigen vrachtwagen, direct vanuit onze fabriek. We leveren met een laad-loskraan op een vrachwagen van 14 meter lang. Hier moet dus wel voldoende ruimte voor zijn. De kraan heeft een reikwijdte van maximaal 5 meter. Daarna kunnen losse speltafels met een palletwagen nog verplaatst worden. Hiervoor moet wel 1 persoon aanwezig zijn om te helpen.
Let op: bestelt u ook een onderplaat? Deze kunnen we niet meer verplaatsen. Een betonnen onderplaat en producten met een (vaste) onderplaat kunnen we enkel leveren binnen 5 meter van de vrachtwagen. Daarna moet u zelf zorgdragen voor de installatie. Lees onze leveringsvoorwaarden goed door en neem bij twijfel of vragen contact met ons op.

Verplaatsen van tafeltennistafels

Omdat de producten van HeBlad, waaronder de tafeltennistafel rond antraciet, bekend staan om hun degelijkheid, wordt het vandalisme beperkt en diefstal voorkomen. Maar wanneer u de tafeltennistafel uiteindelijk zou willen verplaatsen, is dit niet zomaar door uzelf te realiseren. U kunt de speltafels van HeBlad door ons laten verplaatsen. Hiervoor hebben we meerdere mogelijkheden, afhankelijk van de afstand van de verhuizing. Voor een verplaatsing van een tafel verder dan 60 km, ontvangt u van ons een offerte op maat. Verhuist de tafel over een afstand van 10 tot 60 km, dan kunt u eenvoudig online een bestelling plaatsen. Gaat de tafeltennistafel slechts enkele kilometers verderop dienst doen, dan bestelt u online een verhuizing tot 10 km.

Tafeltennistafel rond antraciet of naturel

De tafeltennistafel rond is ook verkrijgbaar in de kleuren naturel beton, antraciet beton, groen en blauw. Behalve het verschil in kleur, hebben deze tafels dezelfde degelijke specificaties. Het is slechts een kwestie van smaak en locatie. Wilt u de tafeltennistafel laten opvallen in de omgeving of heeft u liever een rustiger uitzicht? Wanneer u de keuze maakt voor meerdere tafeltennistafels, ongeacht de kleur, kunt u rekenen op een mooie korting.

Contact HeBlad 

Stel al uw vragen over de verhuizing van uw tafel, de productspecificaties van de tafeltennistafels of de mogelijkheden die HeBlad heeft voor uw locatie. Zeker wanneer u vragen heeft over de leveringsvoorwaarden of twijfelt of de locatie voldoende bereikbaar is, is het raadzaam om ons te contacten. We denken graag met u mee en helpen u graag verder.

Specificaties

Productcode
PP.R.A
€ 2.200,00 excl. BTW
(€ 2.662,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.100,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten