Backgammon Antraciet-beton 2 persoons

Geen product foto

Backgammon tafel antraciet beton

Duurzaam, subtiel en ongelofelijk praktisch. Dat is de backgammon tafel voor 2 personen in de kleur antraciet beton. Gemaakt om jarenlang plezier van te hebben. Het tafelblad is uitgerust met het bordspel backgammon, waardoor de tafel zowel gebruikt kan worden als speltafel, maar ook als reguliere tafel met twee zittingen. De betonnen antraciet kleur behoudt jarenlang de originele kleur, omdat het beton niet gevoelig is voor extreme weersomstandigheden of beschadigingen. Het slanke uiterlijk van de tafel maakt hem geschikt voor kleinere locaties of om te combineren met ander speltafels, banken of picknicksets van HeBlad.

Specificaties van de backgammon tafel 2 persoons

Wat maakt de backgammon tafel zo bijzonder? Zowel de tafel als de zittingen zijn gemaakt uit antraciet beton, dit betekent dat het beton door en door antraciet is. Kleurbehoud gegarandeerd. Het gewicht is ongeveer 425 kg, dus perfect om op (openbare) buitenterreinen te plaatsen. De zitplaatsen hebben een hoogte van 50 cm en het tafelblad ligt op 75 cm. Het backgammon speelbord is geïntegreerd in het tafelblad en vervaardigd uit natuursteen. Het tafelblad is 60 x 60 cm en 10 cm dik.

Hoe wordt de backgammon tafel geplaatst?

Vanwege het gewicht en de omvang van de backgammon tafel 2 persoons antraciet beton, vervoeren en plaatsen wij de tafel voor u. Voor een goede levering hebben we leveringsvoorwaarden opgesteld. Dit om te voorkomen dat onze vrachtwagen en kraan niet bij de plaats van bestemming zouden kunnen komen. Mocht u de tafel in de toekomst willen verplaatsen, dan kunt u bij ons een verplaatsing aanvragen. Zodat u zelf geen materieel hoeft te regelen, maar zeker bent van de juiste behandeling van uw prachtige backgammon tafel 2 persoons antraciet beton.

Vragen over de backgammon tafel van HeBlad?

Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft, advies kunt gebruiken of alles wilt weten over onze producten, werkwijze, levertijden of mogelijkheden. Wij helpen u graag verder en voorzien uw terrein met liefde van een HeBlad pareltje.

* Bij bestelling van een backgammon tafel krijgt u één set backgammonstukken gratis meegeleverd

Specificaties

Productcode
GT.BG.AB2
€ 2.225,00 excl. BTW
(€ 2.692,25 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 2.125,00 per stuk, bespaar 4% !
Gratis bezorging inBelgië
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten